「五月之約」五月天 [ 回到那一天 ] 巡迴演唱會 2

1001 回覆
5 Like 44 Dislike
其實呢單我又唔明點解好多人嘈,唔通真係魚蛋論?

大細超係點都有,香港既market就係無支那大,純講賺錢香港場直頭可以放棄得

我覺得d 人投入太多幻想落去偶像到,你到底係俾錢入場睇show聽歌定買一個你想要嘅夢?偶像都有思想,唔一定要照你心入面果套咁行,你唔鐘意唔妥佢嘅行為係可以脫粉,追其他人or 唔追偶像都ok

我睇左佢地演唱會15年,由fans club 年代到而家真係年年都見有人屌,有時諗如果第一年開始就hea 9 你地會唔會仲好,正所謂無期待就無傷害,餵大fans 胃口反而自食惡果。
玫瑰少年尾段接咗2句八月愛人
趕完場有冇skip左邊幾首?
睇完行出去宋皇臺站/太子道西啲大馬路應該15分鐘內?
盛夏光年本身有冇,上網見歌單有
距離兩個地鐵站都唔遠,出到去太子道西都好多巴士線
由得佢地啦,唔滿意下次咪唔好入場支持囉
應該要15min up
前兩場好似冇唱
今日都冇
係咪夠鐘散場
想聽夜訪
今場點歌有小太陽開心
雖然又係差唔多全部點中大陸人….
佢地可摸耳繁體字優先
屌好似去左唱k咁,前後左右d大陸人首首都大聲跟唱
年年都嚟,真係唔係必然,你睇下周董,佢而家都冇乜係台灣開演唱會
見到呢啲回應真係笑咗,第一年睇五月天?
呢幾年一向好多大陸人黎睇。上面場次滿足唔到佢地需求。
好多人睇完即刻搭巴士上返去
我都唔鍾意中環呢個場,所以今年都淨係買左一場飛,其實個選擇權點都喺自己手上
肯定係
下年有啟德就正好多了
咁先好
冇BOOK酒店有咩事賠少好多
其實睇d咩演唱會係會無人跟住唱?
要靜係屋企睇碟算啦ching
呢個真
理性咁傾咪幾好 好過d傻鳩又話唔好入場睇 比錢佢賺你唔覺佢地自從肺炎之後傾向左大陸好多咩?乜都就哂d大陸人 我明佢要搵錢 但需唔需要咁樣就哂佢地??
其實做開大場就會繼續做,好正常,你叫Coldplay TS果啲宜家去紅館,亞博佢哋根本完全唔會考慮,外國咪一樣落雨都照唱,你買得戶外就預咗會有落雨機會,一係你就唔好買
我明佢 我尋日就係咁
利申彩左超過十年5月天

可能你無試過後面條仆街係大聲過阿信
係大聲到啲人叫佢可唔可以細聲啲
你無遇到 你好彩唧!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞