「五月之約」五月天 [ 回到那一天 ] 巡迴演唱會 2

1001 回覆
5 Like 44 Dislike
我個8號阿
我淨係知J巴睇果場就應該唔會有盛夏光年
仲有嗰隻乜嘢 什麼歌
尋日睇到真係吐血
第一晚線上安可有
聽不到

有無機會有
刻在你心底的名字
,定要等到花蓮Just Love It先有機會
同埋有理由相信嚟緊其中一場會有
靠五人,順便嚟官宣演唱會再做多幾廿個訪問
頑固唔係新 台中有唱
舊年話而我知道搭緊因航由台北去香港果程機寫
jli 有唱full version 應該都有機
應該機件故障,唔係諗唔到其他原因

果時見Skip又補返以為係搵小玫瑰上台合唱,尋日朝已經傳緊佢呢兩晚會上台唱歌
刻在你心底的名字首歌本身唔係佢地,唔會有呢首啦
又或者話 佢唱盛夏光年嗰場就係佢唔睇嗰場

變左每年餘興節目
我都好想聽到呢首
咁淨低個幾場有機會了
今日無輪舞台效果、音響、五位狀態都好好
我附近大家都正正常常唱歌,無人夾硬大聲唱

舊年真係差到離譜…..
睇户外真係好似買大細咁
買啱左就好似今晚咁,風和日麗仲有涼風,好完美既天氣for 演唱會
大家都玩得開心啲

好開心
今日位置好 聽到忘詞(仲要係香港人點既
香水都好正
好耐無聽過
阿信把聲一開頭爛啲但之後keep到
啲芒好靚 視覺效果真係好

雖然後面有件素質好低既垃圾同胞試圖偷雞走去前面啲未入座既位
但我哋嗰行幾個人好齊心一齊屌返佢
屌到佢走左

係啊係啊
我都覺得好似邪教 年年入場聽阿信鳩up啲煽情對白

但我不得不否認
由當年係紅館定下既每年既五月之約
如果可以 我都仲想繼續赴約

4號同5號都有睇
真係好大分別 落雨好多煙花效果無
人浪都無 又遲開場等等
所以感恩今日好天氣 投入好多
雖然我係坐山頂 但視覺勁靚
人浪藍海有白頭浪
同埋有忘詞有香水
轉眼真係忍唔住流左眼淚
5號依場真係好正!!!
其實都有專登揀張寫住home kong 嘅點歌牌
阿信話前日電線短路要慢慢搵係邊度,講到好似係遲左開,遲畀人入場既原因咁

好心啦,愈描愈黑,大家都明白再取消延期實會賠唔起畀天龍人,本來改左4號既又再屌多鑊,明明就係想撚到最後一刻搏天氣轉好
啱呀
可能黎香港開演唱會果陣靈感到姐
點歌黎講呢
其實都有唔少人鍾意大路歌
正如演唱會一有大路歌起歌已經個個叫定先
所以點歌邊首好邊首唔好
都好個人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞