痴撚線 model 3減到25萬

753 回覆
918 Like 20 Dislike
搵我?
真係唔掂,都係要較翻慢行
one pd你要慢慢行隨時停果陣隻腳唔係放係個brake到好危險,姐係泊位或者窄路慢慢郁果陣
就係炒撚左咁多人先有得平
咁仆街
咩data?
駕駛, 充電習慣
路況
咁咪冇私隱 知到去左邊
小米知道邊個坐幾時坐添啦
係㗎
所以你電話都唔好開GPS
不過model 3我覺得唔好坐
早排睇youtube唔記得首頁推薦我邊條channel
好似係街頭問d女想要未來男朋友揸咩車
入面十個有八個都揀tesla 我就知香港已經玩完
多女性鍾意Tesla = 香港玩完
呢個係咩結論嚟
因為揸得車 九成都係接老婆 接女朋友 接另一半 同 溝女
我唔係問你 你唔好答我 你呢d包拗頸一定係話自己買車係因為鍾意車 / 買黎當單車咁代步 留意上面我講既野 九成 係九成 九成呀
咁香港點解因為呢個論據而玩呢阿田?
泊車窄路one pd真係好麻煩 一係就要左腳brake
$1.85
叉滿要幾錢?
因為九成女都唔會因為你部車咩好揸而坐囉

T車對於女性來講係正既
可以遠距離開冷氣, 坐前座又唔係唔好坐, 又有個mon 比佢㨂歌
你照乘啫
SR 60度電, 咪1.85*60 再除返0.9 (損耗) 再加停車場費
即係大約120蚊未計停車場費就可以打爆部車
越來越多人揸電車,多咗人爭停車場充電,停車場就會收充車費,揸車車成本會慢慢升高
不過係加電費之前, 油站加得快過火箭
國際油價減就加小小折扣, 國際油價加小小就一野加0.25

充電入場門檻應該唔高, 無得好似油公司咁玩合謀定價
而家我見爛地場都可以整到幾個中叉比人叉電
快叉都有好多間公司入場, 有啲係租鋪位比你叉完就走, 直頭停車場費都唔洗
中/港電加價仲易過油公司夾埋
加電費有管制計劃協議

油價話加就加, 完全唔洗比面你
剩係加充電費都得
訓練佢個自動駕駛ai
要食頭啖湯
部車發佈左可能會有人諗既,不過而家乜資料都冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞