痴撚線 model 3減到25萬

753 回覆
918 Like 20 Dislike
可以買小米...
房台都係咁
笑個班咪就係咩都無個班,厭3厭4,住公屋坐巴士
唔記得左連登仔收入中位數係幾多話?
教幾千萬身家既人買樓,教番巴菲特點買股票
正常預返20至30分鐘,其實執下架車,清潔下就過左時間
超充真係好少見排長龍

係乞電就要等
老實講,呢個價代步車嚟講真係冇得輸
利申:每日80 km來回
我都有少少心動,但搬左鐵上蓋,得返weekend渣。
養電車保養少,牌費平但insur貴,加埋車位,一個月都坐底6k,為左一個月渣平均4-5次
如果而家俾我揀買新電車一定揀Tesla啦,大陸嗰啲落到嚟加你幾十個percent見到個價大家差唔多我仲點會買你呢?
咁我日日用車其實條數都係返到
真,仲係到講咩周街都Tesla ,揸過就知根本唔會care 係咪周街都係25萬想買jazz既人都要黎買t車
我都望左一排,啲2手盤跌到12萬左右我就過自己心理關口
正式宣布TESLA已經係CHEAP車, 啲港水跳上去唔會再濕
食女都係買返齋版MACAN實際啲
黑警都唔買啦, 咪撚玩
我就係揸車比連登仔笑
供樓又比連登仔笑既傻尻
層樓係就真係跌左唔少
但自己住 又影響唔到生活
真係唔明點解連登仔咁鍾意笑尻人
唔好意思,油同電都有揸,傻仔先會用揸咩車嚟笑人。
不過你唔會明,揸過先講。
以前油車5年仲有一半車價左右
而家電車再折舊多d 當得返4成啦
25*0.4 = 10萬啦,10萬就考慮
超好揸
香港地揸車 你計錢就輸了
我自己都係weekend揸
有時平日出去食飯/帶小朋友上堂都會揸
計錢一定on9過call uber
我地依D揸車求開心既
自己鍾意就OK
你鍾意電撚起圍快 又夠力 咪揸電
鍾意撚下油門 聽下引擎聲 咪油車
咩差電難/油貴 對我地黎講影響唔大
2020年model 3 sr新車價係33萬,其實一早過左
真心 連byd都未笑 幾時輪到笑t車
都唔知班人有冇揸開車
見上網個個笑teslun自己走去笑埋一份
傻9先買
雖然真係好撚吸引,但係打燈擺喺個軚盤上面真係好撚反智
fresh grad 都有戈揸車返工啦
連登仔永遠睇野只係企自己角度睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞