痴撚線 model 3減到25萬

753 回覆
918 Like 20 Dislike
BYD 就仲有人買

你後兩者真係好小見
新款嗰部jazz 仲小過海豚
其實唔會 一縮腳去到正常開始踩brake嘅力度已經會著brake燈 建議可以去試下先
又要講一次
Engine brake正確嚟講都係要間中印少少brake
只靠拖波嘅話一樣危到痴線
加減拖得無咁應
個電腦限住左

同埋我留意過OPD 真係唔係定速都會著燈咁制
你個波箱唔鎖姐... 我個波箱鎖喎...
狂屌電車嘅連登仔又轉咗口風話要買tesla了
果然一滅價 身體最誠實
真心問
佢all-trim係trim左啲乜?
喺中西區行一陣就有架電版Taycan經過
係連人帶車火化
拖車都慳翻
真係一石二鳥
遙遙領先
LMGIFY
"Car trim types or levels refer to different pre-packaged groups of features for a particular car. The base model is the cheapest, standard offering that includes the least amount of features. Higher trim levels usually cost more and include additional features, technology, and performance enhancements."
冇差電我緊係買hybrid
支那車就不嬲唔會考慮
最緊要車價越平越好,最好一蚊稅唔洗比
飄牙屎都貴過佢笑死
拖波會唔會著brake燈?
咁又好危險?
我就係好柔
大埔道落山可以唔著燈到沙田
Tesla 2手算好保值啦
早2年買揸一年唔洗輸都重得
借P啦, P抵好多架
想像唔到model2會有幾平
2再細部過3 ?
我都鐘意hatch back
但有排等喎巴打
我唔貪心, Model 3 減多口價就得
唔知 正常就係
我等得 代步20萬樓下點輸
香港買仲平過美國本土買Tesla d marketing
一啲都唔危
電油日產urvan at 拍落個2波收得快到仆街
咁無人會同錢作對
自己會買都改變唔到teslun 多仆街依個事實
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞