[TVN][NETFLIX][韓劇] 淚之女王討論區 X

1001 回覆
11 Like 11 Dislike
以為翻咗廿年前 天國的階梯 藍色生死戀
唔好死呀腎仔
唔會啦後記見到本身海仁都同佢保持距離
愛迫最大果個反派14集已經死左啦
之後果兩集都係偏感情戲多 最多你係話佢甜位少姐

宜家講緊呢套15集撞車16集槍戰喎
連大結局都想虐待人
咪呀 屌你 好彩海仁本能都係拒絕左個痴線佬
仲有賢𧙗之前錄定嗰段片未出場

肯定下集喺佢昏迷做手術時海仁會睇到
呢一切野都係based on 佢有抑鬱症
睇完真係好嬲呀!!!點解咁on9嘅劇情都寫得出
見到個劇本咁on 9 演員其實係咪冇得反抗
台仔都屌緊劇情衰撚過8點檔
嬲撚到
其實不如咁寫
過完馬路白洪相擁而哭
水泥佬趕到現場 親眼見到白洪相認
跟住傷心得濟一野鏟上行人路撞白洪仲好
然後HE係水泥佬坐監,白洪冇撞死
鳩估 賢祐撞車令海仁回復記憶
如果唔係咁
我真係唔明點解埋尾都要佢無意義地撞一次車
比人捉走左仲點睇
條片應該留左係賢佑間apartment到啦
可能死左之後去執野睇到
屌佢老母編劇乜鬼爛劇情
雙金演技今集都救唔到 太爛又撞車
終於睇完
進度本來好地地,特別細佬真係一流

點知最後都要黎一個反轉
JM9

不過都係覺得係HE
話時話Grace攬完海仁,竟然冇搞本筆記簿,真係好奇怪
老實講 我火滾唔係賢佑俾車撞 雖然都好鬼老土
我火滾係個預告 你夠膽死個結局用槍戰黎埋尾?
大佬你呢套乜野劇呀?上流有錢人愛情故事喎
即係9成賢佑為救老婆而死 咁你不如就咁撞車死左佢算啦
咁樣BE我條氣都順啲
一個車禍唔死 一個做手術唔死 就是但一個為對方檔子彈死?
咁樣又叫反轉呀?真係仆得街啦咁既劇
老老實實其實除咗最尾撞車太on9之外
今集個劇情同節奏都比想像中好
尾二都仲要虐
睇日記個度真係
本身就係去睇手 唔睇ipad 都應該知

不過搞笑 點解佢重問 扮野去睇下佢手咪知lo 重問咩
海仁講對唔住果陣 我見後面好似有個衛衣帶帽又盛嘅人
心諗唔會咁戇鳩又擄走呀 下一秒
屌你老母睇到好撚嬲
如果未開呢套戲既人 咪撚開你會後悔
鬧完突然醒返起
海仁賢佑intern個幕幾正
要唔要睇下隻腳 賢佑識玩
細佬真係型撚到 只係特技打到成個人飛起誇張咗啲
說好的愛情喜劇呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞