[TVN][NETFLIX][韓劇] 淚之女王討論區 X

1001 回覆
11 Like 11 Dislike
我都唔明點解話做佢人肉hard disk 又懶係野唔爆響口驚俾人炒做乜9
海仁明明返返去公司做社長 仲怕咩保密協議
話時話, 點解水泥佬會叫水泥佬
我屌你老母
今集幾個look都好靚
因為黑暗榮耀佢係浸落沒漿死
原來只係跟蹤睇下水泥同海仁感情發展
當初以為偵探作用係影低手術前兩個人嘅相處
令海仁有證據信任返賢祐
結果又浪費左10分鐘劇情
仲話自己有睇新聞
屌佢老味
個段應該有啲係植入廣告 保養品?有好幾個鏡頭
不如好似Romeo and Juliet咁一齊殉情算啦
睇到好攰啦
屌你老母老土到
一撞個下 我直接熄撚左
屌咪真係
成套就係不斷咁睇男主係咁比編劇喂屎食
強迫impossible mode 爆機咁
過馬路個shot 巴士經過之後海仁唔能見埋
應該九成玩埋綁架
真係韓劇不幸combo全餐
見有唔少人話佢大細眼, 我又唔覺
我覺得佢對眼已經好靚好完美
燒住38.9睇 之後今集個尾玩啲咁嘅嘢即刻燒高幾度。
#唯有寄望德國醫生演員之前講要睇埋第16集
冇架啦 你寄望有人搵佢地拍第二套romcom好啲
有時影硬照係會有少少
但我覺得佢最近幾套劇唔同造型都好靚
係個盒保養品一定係,都唔撚駛20分鐘sell一盒嘢嘛,收sponsor收到完全無視主線劇情咁寫
男主失憶 s2 淚之帝王
朴智恩又贏 收視超越淚之女王不是夢
好想八掛下韓國網民啲評論
雖然套劇暴走但都希望收視破到愛的逼降
個編劇真係on撚9
最尾咁嘅劇情都諗到 老土到爆
似乎我都係等到聽晚大結局先睇?
又話check 左新聞 記者會個單呢

尾二集又撞車 d 劇情狗血到

下集 解決晒 人醒左 第一boss 收皮 又要收埋最終boss 皮
又要再結婚 結局係要2個幾鐘
如果係真就屌佢老味無啦啦仲要加插綁架
嫌啲劇情線唔夠多 乜都炒埋一碟
又話係愛情劇 說好的愛情呢
咪臭係囉,仲大把機會單獨同社長一齊可以俾佢解釋,但偏偏俾盡貼士海仁都好似傻咗咁樣
睇嚟真係男二殺咗海仁阿哥 有機會男二老母知道海仁睇過條片綁咗海仁
為左雙金個甜蜜challenge
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞