[TVN][NETFLIX][韓劇] 淚之女王討論區 X

1001 回覆
11 Like 11 Dislike
真係去到呢下一刻
睇埋聽日個集唔理係咪HE定SE 真係一種解脫
難聽啲講好彩唔係廿集劇 去到呢幾集啲反轉位已經睇到好鬼攰
上集尾 今集尾唔係強行整啲多餘位出黎其實都係好高質 可惜偏偏為煽情而煽情
當係雙金去德國度咗一個月蜜月算
Grace可能本能地覺得海仁變返以前嗰個社長海仁 唔敢得罪佢
定係其實比人射死個個係水泥佬
拍到咁撚樣d樂觀fans死都要搵個理由合理佢
可能驚啲觀眾以為男二喺德國期間食咗海仁
我真係好撚唔甘心套戲閪到癲
但因為雙金就點都會睇埋 我是垃圾
屌!啱啱開始睇第15集!
男二正仆街!!!
套劇唔係雙金拍嘅話應該一早摺咗 餐慶功宴可以慳返
專登搵Grace 出黎嚇下d 觀眾

不過唔敢睇佢地d 信都正常 佢都唔知係記事簿黎
海仁自爆完有病開始睇到好攰
瘋狂提搵9000億搵完又無事發生過 家產線無提過
每次雙金一派少少甜 下一part就男2出黎搞事NTR
集集都係為左睇男2點樣NTR咁
係咪我Miss咗
依家女主角屋企人住緊邊度
返返自己間大屋住啦
不過我想講 今集嘅催淚位 唔係眼塞落去
我自己覺得個意境營造得好好
但係最後撞嗰度就多餘左
大伯嗰條線又突然之間斷咗唔再提
返番大屋住
但係佢哋又唔多啲主動搵女主角
唔係都係隔離棟
水族館嗰part幾好
金智媛之前擔正嘅劇全部都好高質,不過都冇辦法令到佢人氣更上一層樓,呢套係唯一敗筆,不過偏偏係呢套劇令到佢大紅大紫,世事真係奇妙
自己個女
都由得男二咁樣控制佢
明明住隔離棟
題外話
其他網話大金尼排著高領衫係因為條頸做醫美修咗頸紋
有生圖影到佢條頸紅曬紅瘀曬
我見啲人話係前幾日軍事訓練嗰陣整傷咗 條頸同隻手有傷口
咁極端
本身係話佢打針 後尾今日影到佢手傷左 就話佢係整親
海仁唔想見(住)掛
諗緊咁兜會唔會合理啲 今集係海仁手術中發緊夢 起身第一眼都係白賢佑 兩個人一齊係德國睇完初雪番韓國
用弟婦usb +二奶假身份搞掂哂啲野 之後就sweet足全集 唔想睇撞車槍戰啊想睇多多糖少少趣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞