[TVN][NETFLIX][韓劇] 淚之女王討論區 X

1001 回覆
11 Like 11 Dislike
咁今晚肯定有全智賢/玄斌兩公婆喇
諗起男二尋日叫人討厭角色唔好討厭佢本人,就覺得佢真人好有趣
韓國文化好似係咁,慣左呢個思維模式
如果上鏡都咁瘦 真人一定仲瘦
Netflix 有無得播?定係韓國電視台播?
話曬都係前輩
NETFLIX多數冇特輯

這張照片
是一個外國攝影師無意拍到
然後後來才發現他們是秀賢跟智媛ㄟ
真的超浪漫(*¯︶¯*)
發布時間是2023.07.18
而且這個攝影師是專門在拍家庭相關的
所以是不是連他也覺得雙金可以在一起了
幹不可能只有我不知道

natali_kvl 攝影師ig(˶ˊᵕˋ˵)
其實都有,故事又係同富婆結婚後佢老公勁痛苦想離婚,個富婆又係失憶,又係有條茂利去醫院自稱富婆情人呃佢,只不過個富婆最後選擇左條茂利,飛左個老公…(不過因為劇本寫得好,觀眾依一刻係同情男二多)

上年4月岩岩開拍淚之女王
海仁走嗰時以為賢祐拉住佢唔比佢走 點知係自己個袋kick住咗嗰個scene仲好笑
之前睇安恩真上You quiz話
唔記得 係曖昧中/情侶嘅演員
係殺青宴初頭會分開坐
之後會借啲意坐埋一齊
賢佑+家姐
已經開返套黑暗榮耀睇,啱睇完第六集,條氣順咗啲
睇到好嬲
嘩細佬咁好身材

記憶冇咗,但感覺仍然強烈
可以話已經重新愛上男主
筆記只係令佢作出行動,就算唔睇,遲早都一齊
相反,對男二完全無感覺,身體自然抗拒
刪咗啲狗血撞車劇情
描述更多點樣重新愛上男主好過
新偵探係咪藍海個垃圾婆?
https://youtu.be/zjWkXgXC_N8?si=ELo-Ab2si0rMngup

好高質你地兩個可唔可以再合作拍一套平平淡淡嘅healing劇
終於有時間睇翻上個禮拜既14同新既15
黎緊要5月1先有得睇結局 已經諗住唔開ig防雷
編劇定作家寫套戲寫得老土但刻畫人物係幾得 幾細膩
正常就係
但睇佢喊到咁 畫面又咁樣剪
而且得返last一集
應該係啲記憶返咗嚟先係
或者部分記憶返咗嚟都夠
!我最近都有諗起茶煲阿四好好睇
呢套佢前夫其實係有同理心,比較人性化
佢寫對白係幾好 今套劇兩個導演控制鏡頭既拍攝同演員既表情演技都好好
係衰在個劇情
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞