[TVN][NETFLIX][韓劇] 淚之女王討論區 X

1001 回覆
11 Like 11 Dislike
身體反應呃唔到人
所以會喊好正常
初初諗過藍色巴士係咪372巴士
黑暗榮耀有幾個奸角
呢套佢硬食晒
好cute的白賢佑
最尾搞乜L嘢
覺得第15集好好睇,可能14集拉低條低線好多
法庭戲令我諗起某一天,又係廚房刀。不過段片做到證據真係得啖笑。
雖然上集俾人拉,我都覺得好bug. 咁快手越洋拉人

其實我唔信賢𧙗睇唔到羅秘書
姑姐今集個妝唔同咗,不過姑姑示愛真係好有佢style
我而家先發現龍頭里其中一個女人係解放club成員
本notebook咁都燒唔爛,真係令我都想買返本。
最後撞車嗰度,我一開始諗撞車,但見巴士嗰下就諗失蹤。wtf, 你最後打孖上…..

但佢知白賢𧙗係佢前夫,佢醒返個下又記得賢𧙗個名。唔係陌生人,仲要覺得佢靚仔
雪地兩張好靚
少許今集觀後感

今集個人覺得大部份啲橋段同節奏都唔錯
起碼似番一套愛情喜劇
雖然成個失憶過程好bug
但係起碼佢一集玩完個失憶就算啦
個人覺得可以接受
細佬果到好型
見到佢踩單車就意識到佢學識左踩單車
見到佢係咁俾人打就已經諗起男主呀哥教佢扮廢之後先還擊
還擊果段真係好型
姑姐果到雖然幾好笑
但係到左15集都仲用咁長篇幅黎講呢條支線似番唔太適合
啲時間可以用黎講查二奶同男二,又可以用黎講細佬嘅成長
個結尾更加唔洗講,真係好老土
一見到佢地一開頭係隔住條街已經估到唔會咁順攤俾佢兩個直接相遇
海仁俾人捉左都算
冇啦啦又加撞車
個後記就真係廢到嬲
明明每一集嘅後記都係好畫龍點睛地補充/解釋伏筆
(好記得第10集啲樹葉係首先係男主醉左傻下傻下數樹葉數到房門口令女主聽到佢講佢愛女主,繼而令男主呀媽執樹葉嘅時候無意中聽到女主有病)
今集果個根本稱唔上係一個好記
擺番落去正片到播好過啦
純粹用幾分鐘時間黎講「放心,女主同男二係德國咩事都冇做過」
完全哂左個後記嘅時間
已經唔記得呢套係「愛情喜劇」
呢套野勁煩
真係一路鬧一路追
希望happy ending
金智媛好靚
喺網上見到有人諗嘅同我一樣
金秀賢係點keep到嗰份稚氣、少年感
唔知之前嘅post有冇人po過
有需要嘅巴打可以頂住檔先
https://youtu.be/VzTsPl50XMY?si=c4fysNvgObhDrtgC
套劇講乜㗎
喜好始終如一,賢祐太charm ,所以失憶海仁照樣落坑

睇日記嗰度有啲畫面搭配,唔知係日記寫嘅嘢、定海仁諗番起嘅嘢
手術前包定水族館場其實幾驚喜
見到細佬嘅成長又幾感動
但睇完最後10秒咩都唔記得晒
所以話撞車真係敗筆
今晚有嘢做睇唔到最後一集
點樣先可以避免被劇透?
唔好入嚟 斷開所有網絡避免接觸任何資訊
唔好開連登 ig fb
佢用行動證明佢唔係抄襲
我諗呢個真係唯一辦法,不過唔知忍唔忍到手
專心做野,做完野先上網同埋睇
次次等netflix嘅時候開ig都一定有預告
但今晚唔驚
因為唔會再有預告
其他唔對路咪碌走佢囉
不過呢度就一定唔上得
大家今晚諗住追文字直播定等Netflix出先自己睇結局?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞