[最後三場] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(549)

1001 回覆
0 Like 8 Dislike
D'Angelo Russell will likely turn down his player option and become a free agent this summer, per @WindhorstESPN

都估到 佢option out 湖應該乜都無了
叫做有返1700萬空間?
用8 + pick睇下換唔換到嘢
dlo v 打包換trae young 點睇
其實佢走對大家都好,講真湖人宜家個球隊現狀唔啱佢,第一佢承受唔到壓力,第二佢份錢可以攞嚟簽湖人要嘅內線,第三一日有ham喺到隊波都唔會好不如佢去第二隊發揮
球員固然係一個問題
教綀見到個陣容問題唔係去諗點解決,而係不變先癲
明知唔得都要做,5小無3分點玩

塊一轉轉對位就玩殘你
廢老補位守加自己發夢甩咗ag ,個問題成場無解決過
又要搵人幫佢cover defense,其實當初Caruso就係最好嘅答案,但係湖人個天才管理層又送走埋人
唔換教綀無用架啦
教綀就係要處理下球員嘅缺點
咸狗所謂戰術就係掉啲球星落場用佢地嘅能力+自己方法解決問題
on9到極點
知啦 靜啲啦 太監唔洗咁

今日個場拎v 出嚟j 係拎佢垃圾時間擦分咩

攻v 就不嬲強過守

成個series 已經唔想再屌隱咗形咁, 最尾十場regular 打到屎咁

話佢第六人料有咩問題?
好行夾唔送
下季廢老走 不Gay 你還在嗎
三場波平均14.7分 46% FG% 仲要負責守梅狗 點撚樣唔合格啊
定係要好似你隻羅狗咁 本身已經唔預佢防守 仲要得33% FG% 12分先叫合格
講太監點都唔夠你班迷羅狗 主子咁撚廢仲要繼續追撚含 含到雪雪聲
上年都係咁講,結果4 0
唔太熟湖嘅cap可以點行
但一日唔炒ham都冇咩意思
試撚左成年ar控波唔work
DVD gabe全部唔用
其實你都係搵人睇波企0度3分
不如試埋max 起碼隻腳快 又hustle
放棄咗啦
但羅依家係幫廢老分擔offense 有個正常教練點睇都唔會攻守都7
我都希望Dlo可以分擔到offence但佢證明咗佢真係太唔穩定,一場季後賽0分仲要對住金塊
無計啦
個教綀都唔識教
9成都無指示每個球員要做d咩,甚至佢都唔識得每個球員要做乜,最後淨係識打死雙星

屌啦,你可以叫gabe 集中守波,進攻走空位射3
叫人點補防之類
我估羅走完之後一年後呢度應該會講緊如果羅仲係度就好
你係咪有d誤會
湖人就算無左dlo份約都係over salary cap
Dlo佢真係opt out免費走人
湖都唔會有果1700萬去簽人
不嬲羅表現廢就會屌

有睇波嘅都見到v regular 到series 都隱咗形, 三場波都企唔到出嚟。

又有理由係要守梅狗, 球球都望撚住佢最尾 要廢老走過嚟協防。

屌你又唔見你條柒頭講對面 kcp 守羅?

一直講緊佢係要打第六人 , 唔知你呢隻太監出嚟吠啲乜

迷羅都會屌佢海鮮準成 呢場柒到閪咁

但你呢啲太監 就護主護撚到 唔比人屌得咁
ham 狗連羅唯一嘅組織 傳導都剝奪埋

羅真係早走早著 過氣親生仔 又打唔起 無人保佢
佢床上功夫勁

其實當年湖管睇中佢啲乜
Dlo 打pnr 唔得咩 3場都唔見有打咁
碌鳩大
無啦啦變咗 廢老發動 無哂無球

羅 v 做咗純射 你話教練團癲唔癲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞