[最後三場] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(549)

1001 回覆
0 Like 8 Dislike
Lakers Nation

屌你老母咩 話咗我開 我要放火腿炒蛋
即係2:4出局?
請相信牙羅 下場十球三分✌️
信, 打到game7 3分絕殺金塊tim
Yeah!
Lakers in 7
[情報] AG:我就只是站在底線,撿撿垃圾而已
https://www.ptt.cc/bbs/NBA/M.1714112144.A.836.html

[討論] 為什麼湖人可以一直讓Aaron Gordon灌籃
https://www.ptt.cc/bbs/NBA/M.1714110461.A.87A.html
唔記得咗

張相好似俾人爆完菊流晒血乾咗咁
樓主死全家
其實ham 狗都幾癲

regular 嘅輪換 playoff 無用過

playoff 無啦啦廢老做返主控 其他人好似hang 哂機咁

羅係無態, 但個定位點解連佢做組織 助攻嘅戰術都無埋, 變哂廢老發動

Hayes 唔打得都叫有高度 搶板, 你出 gabe v dvd rui ad 呢個係乜鳩嘢陣

v 羅 rui 成個series 完全唔合格, 攻守都無, 羅叫神左場, rui 3場都係單位數, v 就不嬲第六人料。

係咪球員轉做教練 多數都柒?
8村正一冚家產
lue kerr:
快艇太陽都真係排住隊咁放暑假
都0-3 AD廢老直接鳩打埋佢等4食蛋全炒 再棄鳩廢咸啦 啲排陣完全無撚料到
淨係諗住砌啲人落去等球星/球員用自己方法去克服問題
on9到震
你話廢老係咪無油我就覺得佢仲有
但咸狗再咁帶隊波我係廢老都寧願淨返啲油拎去同個仔打父子nba+巡遊好撚過
Dlo三埸屎兩場
V隱形三場
日本狗屎足三場
後備全是屎
教練食屎狗

俾你雙星抵消對面雙星又如何
何況Jokic一個人基本上可以話屌打Lebron/AD任何一個
其實ad同lbj 可以做既有限

3分機會出左黎
但又射唔入

籃板又唔夠人搶
好似都無咩可以做
咪得瘋狂單打
3你老母閪咩
佢依家呢排出啲陣 regular season 1分鐘都未出過
好撚癲

究竟regular 出Hayes係為咩

v 做控又係為咩。

廢老打無球又係為咩
睇youtube twitter 係人都知問題係咸狗度,係得湖老細唔知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞