[最後三場] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(549)

1001 回覆
0 Like 8 Dislike
絕對不可能,我大帝天下無敵!!!
好消息係
下季大概率唔會見到不gay係湖post 9up
Lowry 去咗76人喎熱火PG正選係Rozier但係收咗皮,後備仲簽咗patty mills
咁skip heat
同埋熱火會唔知邊度淘寶啲人返嚟

WE WILL WIN!!!!!!!!!!
下年換個朗coach即刻原陣起飛洗撚拆陣
珍妮好耐之前已經講過
佢話寧願湖年年做中游球隊入下playoff都唔會再重建
條撚樣隊友都打你估真係trade佢番黎教功夫咩
PIN THIS!!!!!!!
佢交出嚟唔係問題 事實佢都有交
但係佢交出嚟既球權比v攞晒去練到輸波呢
上半場比v玩到冇晒下半場咪要比番廢老嚟執屎
其實個諗法冇錯 錯就錯在太ideal
廢老已經唔係話carry就carry到既年紀
Trade ad去雷換d pick番嚟啦
Ad去雷下年champ硬
雷d pick又夠多點都肯比幾個
其實都唔止v 下年有返gabe 都要俾多啲波佢打
甚至八 如果唔想放棄 個個都要拎波打到

gabe可以喺熱水打到出嚟
唔會係偶然

個個都話湖人最大問題係冇一套進攻體系
淨係靠單打

有教練都球員都係要執
佢交出嚟唔係問題 事實佢都有交
但係佢交出嚟既球權比v攞晒去練到輸波呢
上半場比v玩到冇晒下半場咪要比番廢老嚟執屎
其實個諗法冇錯 錯就錯在太ideal
廢老已經唔係話carry就carry到既年紀
其實都唔止v 下年有返gabe 都要俾多啲波佢打
甚至八 如果唔想放棄 個個都要拎波打到

gabe可以喺熱水打到出嚟
唔會係偶然

個個都話湖人最大問題係冇一套進攻體系
淨係靠單打

由教練到球員都係要執
佢咁諗都不無道理 湖以前排尾根本吸引唔到星加盟 養人又廢 爭唔到冠不如吊住中游位置等到有cap space大啲先做大茶飯
重建你自己冇pick係冇用架師兄
咁你要睇吓你喺邊度
如果你喺東岸 冇乜競爭 呢隻歌仔有得唱
西岸全部軍備競賽 點由得佢FF
比v練控球真係睇到眼火爆
佢仲要防守差 搞到to又多又俾人針對打失分
完全係double damage 黎
講真又一次4:0 我覺得lbj隨時翻騎士算
I mean無論點都好湖都唔會考慮重建
其實我都贊成
重建呢條路對湖呢個大城市黎講太難行
建三五七年都未必重返到playoff
到時等唔切又all in 換星
成件事跟本on9 咁不如一開始就換星
你講嘅嘢regular全部都有做
但playoff就變翻晒lbj 持球
公道講 V唔控波留體力防守係守得幾好
講到尾都係咸呢個人人有波拍嘅進攻體系出事
有冇諗過係 佢見到佢唔在場時佢地搞唔掂
佢先要自己控返
v控唔掂 dlo playoff 勁得1場其他勁廢
Gabe冇練過

唔係佢控仲可以邊個控
單防?
但佢協防長期overhelp ,help到對面啲射手著火
根本成個playoff dlo都打緊無球
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞