[最後三場] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(549)

1001 回覆
0 Like 8 Dislike
季中賽咪見到有
鷹本身想拆dj同young
如果要重建換羅番去lead下隊波打regular都唔錯
吹羊走人
我地要YOUNG結果都係一樣
我地缺防守型球員
早幾年廢老仲可以打40分鐘個陣就係

依家佢除左要人守波 仲要一個控球可以幫佢分擔
剩計進攻就係
你後場YOUNG同V防守上又係比人輪
五個正選有一個缺口都OK
有兩三個缺口冇可能CHAMP
https://www.instagram.com/reel/C6Nn_lnrFin/?igsh=dng1Y3Q2ODQzcDMx

HE IS THE GOAT
HE IS THE KING
HE IS OUR SUNSHINE
LEBRON WE ALL LOVE YOU
LEBRON WE KNOW YOU WILL BRING US TO GLORY!!!!!!
WE WILL TAKE GAME FOUR FIVE SIX AND SEVEN
LEBRON, WE ALL BELIEVE IN YOU
WE ALL HAVE FAITH IN YOU
WE WILL WIN!!!!!!!!!!
BECAUSE WE HAVE LEEEEEEEBRRRRRRROOOOOOOOOOON JAAAAAAAAAAAAAAAAMESSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!
有太陽陪
太陽自己人呀屌
笑撚咗
有3粒星都俾人打到3:0毫無還手之力
重建算喇太陽
大腸仲閪撚過我地
young +v 防守方面一定衰過 dlo + v
dm 好比較平衡 不過過左已經trade 唔到
多謝大陽做我地遮醜布

Vogel返黎教啦好無
vogel 都幾慘 教後期湖人同今季太陽都係k型陣黎
完全唔啱佢既硬朗防守方針 分分鐘又4-0 俾人炒
炒緊廿幾
俾佢過到狼都唔會行得遠隊波一個pg都冇點會贏到冠軍?
太陽難兄難弟
Back 湖算啦
我迷太陽既話應該仲灰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞