[最後三場] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(549)

1001 回覆
0 Like 8 Dislike
dlo V 8村 守 123號位 你話點搞 仲未計
4號廢老又慢左好多
所以我先講8村要換咁解
咸狗:咪換左王子囉屌你
頭幾節任你打 佢地咬住十分左右分差
第三節踩兩腳油 murray mpj開始take over 然後我地開始死火 ag頂死廢老
最後輸十分

全場完 ad 25分 15板
廢老 28分 7板 5助 4to
羅13分 3助 4to
V 10分 3助

應該差唔多

羅13分
7一場下場會交下功課架喇信我羅
多謝咸狗啦
我成季淨係睇呢4場炸
比咸狗搞到我已經唔睇regular
sub撚完一個月想睇多幾場姐
屌火腿個閪
Dlo持球單打同組織力唔夠
一有壓力3分水準急跌
根本唔係星級材料
8仔今個系列賽係廢
但mpj Gordon joker大件過佢
防唔到正常
8仔對位後衞先搞得掂
D lo 正選
V第6人先平衡到
Rui 6-8 2.03m 225lbs
mpj 6-10 2.08m 215lbs
Gordon 6-8 2.03m 220lbs

btw hoopshype copy過黎
唔知準唔準

但原來佢地3個應該好近磅喎
但3個對比下老實講Rui真係太太太慢
連射波都無埋 你話點搞
廢老又要留低做搖錢樹
所以真係得返8村要走 換返個4/5嘅人
換3 4位搖擺人唔係唔得 但要快又要有得分
邊Q到搵到又肯簽啲千零萬約
廢老第三節連續走甩ag
羅就自己係場邊打飛機
失撚望
八村嘅問題係防守,佢唔係走漏mpj就係Gordon,次次都比人空切,速度又輸比人哋
湖人咁撚柒 連續兩年俾塊4-0掃走 著湖波衫出街會唔會俾人笑仲柒過冇playoffs打
Mpj肯定又高又長 玩2樓jump shoot
Gordon可能差唔多
但爆發力+鬥牛嗰鼓勁都唔係8仔頂得住
係 最好笑係 Rui同廢老 好似互相旨意對方補位
最後變左Gordon食曬兩個空位入樽

廢老慢8又慢 完住比金塊嘅Mpj Gordon食到lam lam脷
AD都好撚慘 要守曬345位
仲未計V 啲overhelp又要幫手
Dlo啲CLS嘅單防
簡單講對住金塊直頭 A4紙嘅防守
所以只要Dlo射唔入 8村 V無埋啲得分
呢隊波你搵隊南華都可以贏到
仲未計 完全唔識排陣佈陣嘅咸狗
今日睇住live望住Gordon一球一球咁食真係覺得好on9
反而有Vando 無咁勁 但進攻又啞火 今季本身Vando出返黎 啲進攻都改善左 點知又大傷收左皮
AD算係咁 攻守護框都要靠佢
根本協防先係強AD強項
宜家下下要佢一腳踢
Lbj退化到玩指揮(人)式防守
V Dlo 防守都係做下樣 幫唔到啲咩
失望係8仔身心都太淋
就算冇Vando都出吓Hayes啊,死出啲矮陣射波又唔係準,Ham真係有心想搞死隊波
無錯 咸狗係明知8村輸左咁耐都唔考慮變陣改變局面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞