GUNDAM SEED系列討論區31 - SEED FREEDOM 25 APR見

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
差啲愛上自己呀妹/家姐,嗰種違背感
其實係咪智慧女神號艦長個仔

利伸9估
曙光社不嬲好多黑科技
分分鐘 外傳班人有份幫手整
Shinn up d 野好廢
不過香港有位flc 仲撚垃圾
冷靜D照下鏡, 睇下自然人個樣,
同埋睇下自然人本銀行存摺有幾多錢先啦

世界好公平

如果人人都心想事成
會天下大亂

世上總要有自然人D咁既廢人
如果命運計劃真係可以用自由意志決定參唔參加既話 你知道完個結果唔服輸既話咪唔行佢條路行返自己想行既路

不過如果又拉返去種族層面既話都係無解
懷疑俾人帽
仲俾條女賣
唔係
唔知邊個議員個仔黎

艦長個仔死左好耐 係叫大波艦長 幫佢個仔掃墓
其實妖女個助手係咪都係下野啲人
最重要係 羅
Stellar同分身都多咗
Seed尾天意個氣勢真係replicate唔到
當年freedom埋尾俾天意射爆頭都要L1特格插爆天意個畫面宜家都仲好記得
今次叫做有地圖炮送對家一程叫做有少少致敬返seed既 不過整體都係差好遠
炒飯同美莉
今次好多舊人/死左嘅人都片段或提過下名
唯獨無佢有啲sad
btw本身唔知有亞瑟,見到佢係千年號都有啲驚喜
換左鍵盤同滑鼠
成部野就UPGRADE左
佢唔係叫卡卡做家姐咩會唔會係胡志密個仔
可以叫 也咩囉!
根本無可能
我係老細都問你攞份report睇下啦
好似d game咁
你明知邊隻角潛力大
咁緊係用果隻嫁啦
命運計劃唔係全民做根本冇意思
因為測完啱唔啱做呢個工作之後,個社會係要安排返果個職位比佢先係命運計劃。

如果單獨做,即係測基因譜咋嘛
只從係日本睇完之後
每日都要同教主freedom freedom 1次先安落
吸毒咁
千年號搵佢做副艦長
架戰艦好易收皮

梗係用返瑪琉+神舵手+魯魯
應該整埋互射綠beam個兼用卡畫面啦
唔強制就更加講經啦
就係你人廢先比人掉去洗廁所
人廢追到咩夢 資源仲要人人有限
咁佢係點實行?
係 冇個種盡哂力 唔盡力打就輸既感覺 依家個感覺係成部機冇完全展示哂 用少少就贏哂

命運就算係有既 用盡全部野去打 而正義我覺得都算係有 不過短左d

其實之前睇pv以為拉克斯會死 之後基拉爆seed打到仆街 點知結果係咁
預定俾鎮魂曲埋單,唔支持計劃既國家
奧布係排第二,第一唔記得叫咩名

點解仲有人問係咪強制
問得既我覺得要重睇

仲有討論命運計劃好唔好
其實同討論共產主義/計劃經濟好唔好其實唔係好大分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞