GUNDAM SEED系列討論區31 - SEED FREEDOM 25 APR見

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
世界上唔會有絕對既和平 歷史會不斷重覆 人亦有各自既陰暗面 只要唔係太大型既話其實都ok
講開Remote,
金毛班人拎住堆捷武同迪恩圍基拉,之後話基拉用舊式MS (SF) 反抗佢

3碌,跟機腰兩碌,出擊掛左多碌黑色railgun喺腰,手果兩碌仲係光槍黎,之後收左喺後面轉左腰果把黑色railgun
佢屎忽仲有碌 你睇真d呢張圖
屌係喎我仲以為手柄黎
比起CE世界黎講無咁易抗拒 你進化唔到姐 但你既下一代都仲有機會 所以應該無咁反感 但係CE世界係本身已經係兩個人種 自然人唔會進化到做調整者 所以個矛盾先會咁大同埋無得解決
你理解成為兩部用決鬥暴風skin 嘅新機就得 , 正正因為佢哋夠高級先有custom 機
揸返最終大戰會吸引啲
轉頭就試下佢
咁睇返一開頭修羅斬斷嗰碌應該係beam rifle黎唔係斬斷railgun
佢出擊唔係直接用railgun出擊
sf全身都係雷射武器
其實比啲黑武士counter得好勁
係冇得打 救莉古絲嗰陣龍騎兵封位再開炮就比佢光盾擋左 毫髮無傷
SF拎新背包之前,好似無傷到過對方,railgun 無打中過人

其實拎完新背包只係55波,遠程兵器大家都傷唔到對方
Boss無晒支援一近戰就變廢柴,嘴炮都輸比人
我睇係兩枝beam加一枝磁軌掛腰
捷武 迪恩型嘅浮游炮喎 我覺得好高級
所以依家睇返,AGE阿西姆個做法係最實際,做第三方介入戰爭,避免兩方有咩大型衝突
爺爺想對面死全家,理解但高達正路唔會咁寫
KO就左膠
其實都唔算55 區要一邊應付啲飛彈
一邊打敵機
一邊打佢哋入面睇落最勁果個
連啊斯蘭難搞個隊長
仲要冇反抗手段只可以迴避
上面巴打張圖解答左你
佢係救莉古斯咩?
我睇落似應付唔黎黑白騎士夾攻
所以開始被打爆
我講阿斯蘭救莉古絲嗰陣同修羅打嗰陣 用龍騎兵封位再肚炮轟埋去都扣唔到部機血
之前成日都見d人話今次基拉表現差
想講呢度頂到咁耐其實都已經好勁
有番SEED時期嘅感覺
定係用小齊射 好似seed打命運果下咁? 但都係硬食冇事
修羅直情用盾擋左 反應好過真
適合佢但係都仲係俾調整者踩住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞