GUNDAM SEED系列討論區31 - SEED FREEDOM 25 APR見

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
對比起sd
迷惘既阿斯蘭被削人棍
cpu燒左既真比蘭砍兩次

又精神崩潰,又俾人控制嘅基拉支撐到魔蟹黎已經好叻仔
LM
負責咬阿斯蘭
LM
差唔多又爆一個post
首歌齋聽真係弱左D
但係配MV 我覺得同Meteor同級
2024年都仲有人話議長係好人
本身係反社會定係本身係社會垃圾
睇得太多shinn
命運計劃唔強制(拎鎮魂曲指住你)
穆叔應該好大隻,艦長幸福了,互相幸福
btw 曉出場你地有無覺得好金色,比gsd 個陣金好多
白頭狗證明左
新世代點做到一個媒體
佢一個人帶起哂成個youtube風潮
真係唔知有冇咩youtuber係反議長
都唔完全係佢自己帶風向
都要多得一班反基反seed撚
獨裁國家出身或者已經有地位嘅人可能會比較認同
現實冇得調整基因 有地位既人未必會想跟 容乜易比人吃左隻車
但係社會垃圾可以幻想自己既長處可以揮得贏其他人
不過佢地冇諗過一個可能性係自己既長處都唔及人地既短處
幻想係美好
真 合金個隻主體太大舊 硬係覺得好怪
買唔落手
巴芝露戰術
尼哥路戰術
真係Fans Services 黎哭撚左,完美復刻當年啲戰術

套野好多位都好有heart,人地當年destiny fans屌乜佢,佢地就改乜

當年啲人屌真唔討喜,今集就寫到佢人見人愛

屌基拉太強,無血無肉咁,今集就nerf到佢大半集都比人撳住嚟打,寫到佢有血有肉

屌當年議長俾部傳說阿斯蘭,話佢on99基因工程專家竟然唔知阿蘭斯強項係近戰,今集就show俾你睇阿斯蘭玩龍騎兵一樣有料到,議長唔係玩鳩佢

屌impulse 次次要合體先出擊on99,今次impulse 一開波就合好體

屌粉紅妖女好似識洗人腦咁,今次就話你知佢果族真係識洗人腦

屌Destiny 喺CE吹到幾撚強,點知對上ACE下下無乜表現,今次show俾你睇真正嘅Destiny係點一抽四

屌當年露娜唔撚識狙擊又成日俾炮裝佢用,今次就俾你睇人地狙擊終於打得中,仲要熟用晒impulse 近中遠三套裝俾你睇
你呢個回覆真係精華
Pin
冇計啦
至少有機會出場
二刷我就適應多咗
不過刷完2次 如果boss有古魯謝一半應該好睇好多
追女戇鳩鳩咁 打又無料 把口又廢
其實好似有bug
本身正義就喺魔蟹入面
但機庫有3部機
自由命運曉
師兄講曬心入面嘅嘢
雖然故事無講咩結局點解決
但係就好似圓滿咗我咁多年覺得seed d 之後差咁嘅嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞