GUNDAM SEED系列討論區31 - SEED FREEDOM 25 APR見

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
可以成架核心戰機改,好似GP01 變FB or 用crossbone
係得你一個接受唔到
唔係foundation弱智,係佢哋無對家咁多茅招
[spoiler正常點會估到班人又女鬼又分身又裸體又透視咁多玩法[/spoiler]
過多唔知幾多百年又有個傻仔以為拎到部嫣紅就等於大撚晒
其實00劇之後D漫畫小說仲係有戰亂
只係動畫停左係最好既位
4年細佬都唔整部新機俾家姐
2年前准將都叫有份設計IJ俾基友
最後AC係奧布上空會合嗰陣,你會見嫣紅後面有部飛機跟住,嗰個就係鳳pack
我都係二刷先發現,本身以為係村雨跟班
我仲心諗邊條靚咁唔識做,阻住佢哋兩個二人世界
個細佬講嘢好鬼HIHI
話蘭廢
魯魯太深入民心
福山做咩角色都會係魯魯咁
聽日留意下
今季佢同卡蓮周圍去旅行
其實咁遠remote都得
C.E. 76 奧布應該可以改晒做無人機打 機師唔使坐喺部機入邊
成本效益唔高 骨架果啲決定咗上限
sf除左4碌railgun係冇野打到黑騎士
不過劇入除左救莉古絲用盾擋左一炮同埋最後remote佢都冇中過槍
妹仔係咪同魯魯冇同場機會
好似唔多覺
其實部曉都係卡卡借俾穆用 SD之後應該係還返俾奧布
等姐夫教你做人
佢哋同場真係好多回憶
Shirley 魯魯
復活冇死
啱啊 講到最後destiny plan 都係獨裁統治
又再重新打造一個新社會階級出黎
好聽啲就係有能者居之
做出黎又係剝削社會底層

而且今次劇場版莉古斯都置身在命運計畫內
反對理由由seed d時期講話為夢想未未來
變成今次就係 我就係唔想鍾意呢種未來
比起黎真係有feel好多
雖然比人屌但佢最好嘅位係真係出左外星人出黎
有得一種外星人就好大機會有第2種 就算d人點憎變革者都夾硬要接受佢地迎接進化黎抵抗潛在外敵
Shirley比妹仔更善良
只係單純係愛魯魯
原案係俾修羅殺 之後蘭爆seed 但話蘭唔會因為咁爆seed所以改左方案
CE71既 strike換裝就有電
CE73既impluse反而唔得?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞