GUNDAM SEED系列討論區31 - SEED FREEDOM 25 APR見

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
佢同美玲根本mvp
foundation起底佢兩個做
佢救基拉 美玲救哂aa艦員 潛入hacking同揸魔蟹轟艦橋
其實預告吹話railgun咩打戰隊ft裝甲但係好冇用咁
命運對艦刀 自由有太刀神棍頭炮
無正直接光束軍刀
其她gelgoog 脈衝都打卒仔冇需要
好似仍然未見強人派貨
想問下笠住紅突同魔蟹成舊菇咁果個係咩裝備黎?
呢setMR魂買到當贏啦
基拉唔係一早破咗處?
點解啲海報可以咁快派哂呃我睇左4dx
好彩之前去左日本睇拎齊兩個特典
lm
情懷方面係好撚正既
真係每個角色連非主角群啲梗都發揮得好好
百發百中個度全場笑到癲
連bgm其實都好多改自初代Seed/Seed D
情懷至少120分agger
無正有fake開咗修拉用磁軌炮加翼炮打爆咗佢半部機
last evo真係上曬神檯
the beginning其實都keep到02個特色(係垃圾方面
Seed F本身期望太高 尤其初代Seed以劇情片嚟講太正 Seed D變咗膠劇 宜家Seed F好似再膠啲
除左愛黎愛去煩膠D之外,都冇大暴走,還神了
以笑片嚟講唔錯
不過以前seed係會睇到眼濕濕/心情激動
奧布自爆+曉之車/freedomとjustice拖手/final phase打完播find the way全部都只能懷念
摸廿咩囉
當年怕冇電冇㩒盡啩 唔排除曙光社升級咗

話說seed d設定sf枝遊隼同深淵係同一枝命運果枝係當時最高出力嘅武
其實台詞係膠左啲
但劇情我覺得都ok係有啲chur啫
張圖好有喜感
大天使號爆果下好唏噓好sad 打咗20年(現實)嘅不沉艦終於要沉 今次射艦橋冇freedom嚟救場了
無端端多咗款超越coordinator既Accord出嚟
有隔硬加咗lacus既身世
同爆seed柒咗咁多
睇個下諗起套嘢入面只係4年就覺得好mindfuck
高強度打足3年冇咩高達主角係咁啩咁短時間睇住自己部機由神器變到過氣幾次
agger
專登整個畫面出嚟以為會有人救場
假架啲蟹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞