GUNDAM SEED系列討論區31 - SEED FREEDOM 25 APR見

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
咁,超級調整者個朵,唔夠響,咪換個再響D既名
我都好同意爆seed唔應該改
Accord 可能想圓返點解莉古絲講親嘢都好似洗腦咁掛
睇下仲會唔會出續作啦
我覺得加埋Accord 落去 coordinator 變咗次一級
3方嘅話好似仲混亂
福田應該諗唔掂
如果拎新機嘅時候有隻新大天使仲正
而家架千年號好似係智慧女神級艦
咪就係講明你天份到邊
你鐘意追咪追唔追咪順天命

但當然比人知你dna唔啱用係劣勢黎
不過見到佢放棄引擎全員棄艦就知玩完

講起艦 覺唔覺今次啲陽電子炮好似放題咁 同埋唔洗點蓄力

以前睇用唐懷瑟 羅安格林係決勝一擊 儲氣一陣先射到
賣模型廣告片
等於揸Land Rover同跑車鬥彎路
佢個
爆seed好似魯魯修控制人果下咁
艦長之前唔係反對係大氣圈內射陽電子炮?
用突自都輕鬆串人呢下屈
其實accord加爆seed真係離哂譜
你睇返msf千鳥流嘅multi lock同埋透視messiah定位神塔位置都係莉古絲做 基拉係負責撳掣
嗰個程度嘅空間認知能力真係基拉同古魯謝都要企埋一邊
以艦計
一路以黎都好鐘意大天使
一路等緊佢好似 木馬咁出D細SIZE 成品模型
等撚左20年都係得模型
升空用,seed已用過
向上射ok嘅 好似話會有好勁輻射
等tomica同佢出 一定買
呢家睇4D仲有冇野送 ?諗住星期日睇
我就係等緊
但出完木馬 (元祖) 就無聲氣

FW/MSE 個d又唔出
淨係瘋狂再販木馬
命運計劃就係唔俾你揀
卡卡蓮遠程控制
阿蘭只係坐係部機上邊fake人
FW預告咗下期出大天使
邊有得你追我當你第一代接受命運計劃 人到中年俾人強制轉職 你仲會諗下反抗下(前提冇俾鎮魂曲打爆你)

你下一代一出世就會係命運計劃set好 一代接一代咁落去邊個仲會諗自己有咩興趣追咩夢 根本一出世條路已經整好咗俾你行就係

呢種未來可行咩?
沙田MCL poster好多貨 不過都好多人換緊
真?? 有冇SOURCE 想訂
可摸耳俾返粒seed我先
明明以前型咁多
新突自會唔會出mb
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞