BMW車主討論區 [12]

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
岩p牌即出左架19年120i m sport
好好揸易泊車
我暫時8.5L/10km 可能未敢大腳 仲摸索緊
買車前驗車無咩壞所以未整野
Welcome to BMW bro
深層清潔下內籠先
跟手換下偈油 軚 水撥 brake皮(如果上一手跟唔足)
Thank you bro 希望無揀錯
想以後都咁鐘意bmw
好想下架都係換bmw 3系/ m車而唔係轉會
可以番一次廠換油check 車, 剛易手有一次特價幾值得做 睇下有無暗病
番土瓜灣bmw 原廠?換油係可以幫我換晒5油?但我買前都驗左車無耐 驚原廠都係食水深
我果架2019年車唔知仲包唔包呢
https://connect.bmwhk.com/tc/offers/aftersales?utm_source=navigation&utm_medium=website

BMW易手車車主迎新計劃
BMW 為易手車主特設的迎新計劃,讓您以優惠價錢享受 BMW 一系列售後服務,為您的愛驅在原廠呵護下,延續最佳狀態及價值,盡享 BMW 的無憂駕駛樂趣。
只需登記以下表格,我們的客戶服務主任便會聯絡閣下更新車輛資料。成功核實登記之 BMW 易手車主,可享以下優惠*:

易手車新車主成功登記可獲以下禮遇:

- 免費汽車健康檢查

- 免費汽車電腦故障碼診斷服務

- 免費車廂消毒服務

- 尊享價更換機油 (選購項目)

更換機油尊享價:
1,500cc 以下 : HK$ 980
1,501cc – 2,000cc : HK$ 1,180
2,001cc – 3,500cc : HK$ 1,380
3,501cc – 6,000cc : HK$ 1,880
以上價格包括更換引擎機油的人工及相關零件*

如有任何疑問,可致電 3193 6688 聯絡我們的客戶服務主任。
正到pk
比較過都肯定平過出面 就算得一次點都用一用
至少消毒免費先
多謝巴打 感激
最有用係原廠電腦check 車 睇下暗病
check 完你架車自己都㩒到個record 睇有原廠紀錄

仲有佢有可能同你講有乜就黎要換 去邊到換就自己決定啦
跟 放g20 320i 2019 m sport blue
師兄可以留個TG了解?
大家去開邊到洗車?
Hi 巴打 我岩買左120i
但都想照睇睇傾下 可留contact
B48?
買完維修技術直線上升
揸咗幾日
俾你哋講到怕晒
好 我加你tg
Hi 巴打 可以tg傾嗎?
有冇Ching出過RDC Failure個warning? 係咪內置軚壓sensor夠期要換? 拎執車房搞大約咩價錢 2017 G30
Yes f20lci b48
暫時覺得幾好玩 又細細架易揸岩我p牌
係個brake 真係重同硬左d
唔知有冇得搞 聽講m sport 懸掛無得點改裝
你留比我加?
我廢 少用連登其實 唔識整加密留言
先排係寶馬易手到買咗車
Service 好好,車到手後有野問都會答你
同埋價錢上我覺得而家寶馬易手叫做平過以前
我覺得合理,同埋安心,有保養嘛
請教下寶馬易手係寶馬自己代理番?土瓜灣果到?
咁我一般網上交易既2手車都可以照番原廠優惠保養一次?
Keep 原裝都正既 改過電腦應該等如直接跨過寶馬原廠想設既規限
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞