閔熙珍2點正進行記者會 HYBE:閔為了送防彈少年團進軍隊也用了巫術行為(2)

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
法律程序一行 周到有犯法嘅
佢再搬幾多張圖出黎都係嘥氣
唔明有啲人一見到有人逗下大媽逆風劣勢就咁大反應做乜

依家純粹兩邊都乞人憎咁解
泡菜國啲人就係咁迷信,世越號有辦你睇
咩係準時?佢哋喺限期內入就係合法
田柾國金泰亨佢哋都未到deadline就提早入咗你又點睇
參考下啫,唔算好迷信
Koz係咪做緊蝕錢生意不過真係清流嚟
Boynextdoor幾正 但真係幾霉
點樣唔準時?合法延期一年內入咗仲有成員提早入
巫術單嘢閔熙珍自己認咗睇精神科都解決唔到先搵個薩滿教朋友問
憎防彈還憎 成單嘢根本唔關防彈事當緊兵都攞嚟屌
個個idol 都係最後一刻入伍㗎啦
唔好講到防彈先係咁喎
加上弟line 依家直頭係提早入伍又點睇
依家未入個啲97 係咪都搞緊花臣
又有army衝出嚟柒 話你唔好搞咁多小動作呀 駁到未呀
喂 你為反而反 好肉酸啊
係呀你講得啱呀
咩小動作呀 你不如講清楚啲
成個post最柒係你 拎唔係重點嘅嘢嚟屌再砌生豬肉
問佢點睇依家97仲未入伍個啲idol 係咪搞緊花臣又唔答
我唔鐘意關你地撚事? 討論區都唔俾人發言? 天團粉惡到
講一句唔啱就成班衝出嚟護主
你話人柒就得我話返你柒就唔得係邊個惡啲?
你柒夠未呀 邊有團全團一齊入
其實都慢慢紅緊㗎啦hybe japan好似仲蝕錢過koz
樓上係咪要騎劫個po
係你自己老屈防彈搞小動作
我哋答你佢哋係合法延期同部分甚至係提早入咗
你又話我哋駁唔到
叫你講咩小動作又講唔到
而家駁唔到嘅係你
你自己駁唔到就顧左右而言他真係好柒
由此至終我哋在意嘅係你老屈防彈呢樣嘢
世界上咁多人
老實講完全唔會在意你討唔討厭防彈
張元英真係訓住都笑出嚟
其實幾正
同同事傾想逃脫hybe,有哂計劃表都係講笑啫你地唔係信呀嘛?
方時赫呵呵哈哈=死肥佬唔抵得我,嗱大家睇吓仲唔係針對我一早想飛起我?
個邏輯幾有趣
不過邏輯還邏輯,搞輿論係有一手,今日同琴日嘅風向已經好唔同

呢幾日食花生好開心,唔知係咪陸續有嚟呢
韓圈悶咗好耐,因為呢次件事充滿了樂趣
話左唔好得罪army
就係因為冇牌
所以要出奇招 盡咗力了
兩個律師坐喺度唔係真係做表情包嘅
記者會重點要講咩先模糊到焦點 呢啲一早諗好哂
唔通真係靠閔自己一條友check kakaotalk紀錄咩
網友邊個唔鍾意食花生
唔係個個市民大眾鍾意睇乜鬼商業機密剽竊
要睇梗係睇狗咬狗 最好打埋交先夠娛樂性
2億都好多啦喎大佬
多啊, 所以咪話希望佢地唔好咁傻, 真係想出走hybe
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞