閔熙珍2點正進行記者會 HYBE:閔為了送防彈少年團進軍隊也用了巫術行為(2)

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
做了什麼?例如諜反?
我只係讀緊韓國網民留言:

我意思係 如果佢係演 咁佢都演得幾真 幾hit到上班族
佢成場無讀稿,完全爆肚咗差唔多2個鐘,真係有啲feel到佢委屈
諗真啲 日日屈喺公司死做爛做嘅人
真係可以幫班女出道前R到luxury brand 代言咩
違約金會達2100億…吹到負債2100億…
如果閔走newjeans留,唔會違約。
如果閔真係叛變,都係搵新投資者,唔會違約。
何來叫班女負債,吹到…
委屈同正確係兩件事嚟嘅

佢成個feel都勁似北韓啲誇張小朋友
佢係真誠咁相信一個hybe只可以有一隊女團
有多隊就係委屈佢架
有多隊就係影響到佢獨立性
有多對就係唔俾資源佢

一個40幾歲女人同班細路講想死
佢係情緒同精神都有問題
佢有冇犯法就要睇警察之後會唔會拉佢,至少佢琴日仲開到記者會先
如果正正當當hostile takeover冇問題
但講到五月搞輿論戰則低股價
係意圖操控市場
只係hybe剎制得早d人先信係9up
如果乜都唔做等到五月又會俾人屌肥佬蠢
直程要Hybe得一隊Top團活動
連BTS都最好快啲入伍
係 都係睇證據 暫時唔知入唔入到意圖罪
因為個plan唔係佢打 但回左句「大發」
除非hybe有其他嘢揸手
否則未必入到
你叫佢俾部電腦出黎先講
可以再吹大啲…
佢一定委屈
但唔代表佢係啱

第一段
呢個世界真係好多天真嬌
班傻閪唔諗下前人種樹佢班公主先咁撚舒服
等睇隊野disband
一時又話hybe偏心, 俾fim上coachella唔俾nj, 一時又話閔錫班女, 有要求, 冇殺人行程
公我贏字你輸
-隊幫ow2唱
一隊幫lol唱

偏心既就唔到佢地唱lol
咁休息嗰part的確係對nj好好 可以瞓夠10個鐘
但個個喺度吹奏佢屌小卡同簽售真係笑咗
ow2垃圾摺game
分分鐘perfect night 多人識過隻game
台灣人唔意外
佢般埋班女出黎講開,而家d人就喊苦喊忽話班小妹妹都咁支持佢實係好人
但早兩日又話小妹妹未見過世面信錯人
Hybe同子公司全部job都肥仔派嫁咩唔會係lol指定要nj?
啱呀
咁邊到有打壓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞