閔熙珍2點正進行記者會 HYBE:閔為了送防彈少年團進軍隊也用了巫術行為(2)

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
講到自己咁無辜到而家都唔肯還電腦
攤佢兩年打官司 NJ死撚硬
5/6月cb 可能係disbandment歌
31%都可以話點就點?
都唔夠過半
無人多過佢就夠
唔係一定要51%架
韓國國家pension fund有7.6%
唔好好似閔咁靠9up煽情
啲人係咪第一日嚟呢個地球
肯定係房爸爸教的
可能成隊lesex都俾房爸爸灌輸呢啲思想 不過得濫B on99 po咗出嚟
5000分啊大佬
房30幾%呀
邊個最大股東就邊個揸fit
番去睇大時代啦
諗諗下成件事的確有啲通…
gfriend
佢話解散唔關佢事
你啲傻仔未做過corporate就行埋邊
超過5%股權係可以提股東大會議程
亦都可以召開特別股東大會
一個咁政治化嘅國家你走黎講國家基金冇權
你戇鳩㗎
一個女人 VS 成間上市公司
代表有權過房?
你繼續9up
各音源榜排頭5都5千 ,排5-10就4千幾咁計落去
而事實佢係排得比對手高,你話佢買榜好過
好多冇追kpop既人ig reels都有用首歌係真
利申,覺得首歌好難聽但有時會哼起好洗腦
唔通話關,佢三個走唔甩
如果係第二or第三隻碟都叫講得通
debut 歌 5000分真係佢自己都呃埋自己先會信係真事
唔好學埋閔嗰啲欲蓋彌彰
講緊佢可以因為係大股東而隨便私怨
你就講到一間公司股東邊個最大權力

佢有最多股權有最大權有乜嘢問題
你有本事就買起佢
攪nj嘅錢係佢出
佢行駛佢監察權有咩問題
你都唔需要當其他股東係白癡
兩次都係其他低分過人
音源一個5000分扯返上去
5000分音源但投票分得廿幾分
入黎話俾佢大婆 點知係2奶
見2奶紅 又娶個一樣樣既3奶
傾又俾人hea
屌唔撚撈啦而家又俾佢cap圖唱
拖又哂鳩哂啲心血
想搞離婚 都未攞紙就俾人登報紙話勾佬
佢又唔係等錢洗
啲父母都知就算唔攬住閔
肥佬都只會當佢地囡野仔
發展唔會高得過而家
真係點撚樣都死 我淨係諗到發癲斬鳩哂全家
不過除非部電腦證明到冇實質背刺計畫
唔係上庭應該都係輸硬
俾咁多資源都係二三奶
你去其他三大搵個例子嚟睇吓

人哋唔同你打泥漿
直接拎晒所有嘢去報警
所以唔好扮委屈用支那嗰套原罪論發晦氣

原本可以將權鬥只係限於高層
偏偏閔會隔兩句就要拉NJ及家人落水
咁佢哋唔出嚟澄清一齊死係與人無尤
2奶係講一開始應承俾佢搞第一個hybe女團
係ditto音源爆之後啲資源先愈來愈癲
肥佬就係見紅過預期先kakao單打

拉落水就冇辦法 班囡在情在利其實企hybe都死
唔係閔個陣夾硬出nj
個囡分分鐘因為lsf出唔到道/拖多幾年
而家閔搞nj紅到咁 至少一大舊錢落左袋
個囡俾人擺上枱 如果係唔著數啲家長實沖出黎
閔呢架沉到咁既船都唔撚跳
明顯係覺得hybe係架就算上撚左都會掉撚番佢地落海既船
不過過兩日 電腦查到證據 都係死得
點睇閔都係狗
佢而家係咁推話同nj感情好
打感情牌
又表自己弱勢
中哂女權撚鐘意既元素

講真單野5050,佢連還電腦都唔敢
就知身有屎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞