閔熙珍2點正進行記者會 HYBE:閔為了送防彈少年團進軍隊也用了巫術行為(2)

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
風向冇用
NJ只會覺得個老豆仆街,唔要自己,搵第二個女
班女根本依家冇理由會鐘意hype,撐老母先合情合理
律師話佢同hybe關係似兩夫婦爭撫養權,會盡力為子女諗最好地和解
佢話暫時未有離婚的打算
揾唔番張圖,類似係咁
贏咗個光環但要付出代價
話佢似被逼入絕境既人,所以一定係真支持閔媽
一定要咁比㗎咩。。
只係覺得佢嗰句個語氣唔係好genuine嘅祝賀囉
即係有啲似李嘉欣「我真係恭喜你呀」咁
係,個d好一致都話佢傻咗 好古怪 😼
重話佢好cute傻大姐,所以唔似假
d人話hybe收曬聲好可疑,告緊刑事重同你公開證據咩
呢到好多人都話佢傻咗
呢到一定收晒錢
和咩解都炒唔到佢
睇佢啲表現又真係癲女人嘅同埋仲要係咁自爆到要律師截停佢又不斷地圖炮不過而家係有效嘅 而家無人提佢唔還電腦、私底下搵投資者呢啲
點解唔咁樣比?
你覺得係就係?咁HYBE睇完文件覺得閔想奪權都好合理喎
韓網有講佢成個記者會都避左講法律問題
我只係釘對緊肥佬kkt嗰句嘢似係串緊mhj
就比你講到我好似直接話mhj奪權成件事合理咁。。
明顯有唔同
Hype只係話閔想奪權帶人走,冇人講過係咪班女話想走。
但依家hype出隊illit抄nj,nj班女一定唔鐘意
Hype想反臺,唔需要硬推隊野抄nj㗎
Hype係犧牲咗10條女去打鳩閔
撐hype先最難理解
Illit首歌係堅紅唔似買榜喎,只係HYBE 比大錢去增加宣傳力道,有心去棒,首歌又on trend,紅係一定
其實大多數人都係想睇兩邊狗咬狗
所以就可以偷商業機密同私下搵投資者
兩個人屬於咩狗種
已閹大型犬 對 神經質芝娃娃
所以兩邊都係仆街,睇你用咩立場睇。
但企係NJ立場,撐hype係on9
屌妹豬好慘比人擺上枱 兩邊都唔係好人啦
閔大人為班妹豬好就收聲啦 人地就come back 搞d咁既野 講真你唔拉nj 走 佢地keep住岀到好歌就算冇買水軍應該成績都唔錯 咁樣搞一搞兩頭唔到岸
似房時被害妄想在先
搞鳩閔
係,閔最仆街嘅係
成日講自己同班妹豬幾close好錫佢哋,如果佢真係咁care班妹嘅話就唔會擺佢哋同啲屋企人上枱啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞