閔熙珍2點正進行記者會 HYBE:閔為了送防彈少年團進軍隊也用了巫術行為(2)

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
撐個老母被人擺上台番唔到轉頭仲on9啦
癲得嚟會可憐佢 個房時赫喺佢入職前係咁畫大餅
你估佢唔想要係佢得18%要唔起咋,仲喺度搵投資者喺Hybe嗰邊買股份,合理懷疑跟本一開始整ador同phoning就係為咗獨立
你都傻嘅
由出le sex開始閔同班女已經唔妥HYBE
係閔自己親口爆出嚟,仲話連父母都有意見
唔係由illit先開始有矛盾
乜你覺得newjeans對HYBE嘅忠誠度多過對閔大媽?
點睇都係閔為咗自己犧牲newjeans
邊位哥哥唔準時啊?
睇睇下 我覺得illit只不過郁閔嘅一隻旗
Hybe作為一間上市公司 所有野都要同股東交代
方發現想奪權獨立想踢佢走 但對股東黎講nj獨立又點 賺錢咪得 你踢佢走 無咗條財路咁點
所以方先要抄隊illit出嚟話比股東知無nj 我都食到呢個類型嘅巿場
你見佢都係illit上到咁上下先敢郁閔
獨立左又點賺錢呢
hater係咁架啦
入伍前連登仔口口聲聲「逃役少年團」,仲緊張過人哋韓國人
而家成班啞撚咗
唯一反嘅理由係兵役都幾好笑,證明防彈真係完美偶像
佢最唔應該爆惠仁嗰句不過好似無乜人care嗰句
首歌4月3日撞正台灣大地震都可以破spotify單日紀錄超越各大台灣藝人同jungkook jennie
一定係因為台灣人喺地震後想通過聽uuu取暖啦
一定唔係hybe洗咗錢造馬
果然大話講得夠多就可以成真西鳩利
睇到我連nj都討厭埋
可唔可以同個佢哋媽媽一齊消失
唔知閔熙珍係咪想參考teddy間the black label由under YG同變相關公司
咁換個講法 閔想自己揸曬旗 但方唔想
依加一樣都係佢自己揸曬旗
佢記者會成個脈絡解釋緊自己由入hybe開始受到的不公平對待&仆街手段同自己一路以來的應對 係justify緊佢自己根本對權鬥冇興趣同冇需要用呢種方式陰險地奪權 佢有咩就照直講 認真做 係hybe一而再再而三玩鳩佢(反口/逼佢幫ls造勢/踩低佢/唔幫nj/nj成功後搶功勞/呃呃氹氹佢簽奴隸合約等等)之後而家仲要用輿論戰趕佢出門 佢唔願意承擔呢個冤名所以開記者會 呢個係佢嘅立場

只係因為呢幾張cap圖比較有noise所以啲人鍾意執住嚟講啫 根本唔係佢記者會嘅重點 佔得嗰少少時間 佢自己講兩句都飛 佢話自己係想表達佢同房時赫完全唔啱key 講得最耐佢最激動嘅根本唔係嗰度 youtube上面韓國電視台upload嘅記者會full version片 根本下面全部都係轉軚撐閔

條片又長又多字 尤其講中文嘅飯圈勁容易被誤導成個記者會嘅重點
佢唔係話方成日干涉佢咩
佢已經自己揸晒旗
係好撚清高自己黐完防彈師妹
就唔想人哋叫nj師妹

去到公司高層咁嘅位置
佢心理好幼稚又扭曲當nj係自己嘅
你個結論唔make sense
上面話閔同nj同埋啲父母係同一條船
咁點解變咗閔犧牲newjeans

結論唔係應該係hype覺得閔同nj有異心,就出隊同一風格取代nj咩
都係要睇番閔啲原因合唔合理化到佢之後為咗帶走NJ而做嘅行為
仲以為佢想求但問題係老豆單方面入咗紙呢
不過teddy 只係做歌,blackpink 都唔係teddy選人,成隊野都屬於YG,
之後yg持股減少,間公司算獨立,再black label出自家女團
閔媽就用hybe 資源選人,當正新牛係完全自己資產咁,對外仲叫班女唔好提hybe
咁都叫逃役
當紅藝人不嬲都會推遲入伍㗎啦,又唔係唔入
係咪擺上台另一件事
但nj撐閔比起撐hype合理太多
除非你覺得nj會唔介意illit抄自己
無可否認NJ紅得起 閔好大功勞
但佢直頭當正所有功勞都係自己一手一腳賺返黎
話咩廣告自己搵 代言自己搵 咪撚搞笑啦
唔係知你隊NJ係BTS師妹 贊助商廣告商會睬你?
你隊NJ比人提係BTS師妹 仲多過lsfm
真係咁有料就應該放棄NJ 自己另謀高就再組一隊新團打柒hybe
而唔係而家咁 攬撚住NJ一齊死
呢單野就算比閔贏到輿論 NJ都好難翻身
告入左先算啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞