閔熙珍2點正進行記者會 HYBE:閔為了送防彈少年團進軍隊也用了巫術行為(2)

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
佢對NJ嘅感情根本係扭曲
自己犯左錯仲拉NJ落水
人哋上市公司有上市公司規則同對股東責任
講幾委屈欲蓋彌彰以為可以逃避到法律責任
響度一哭二鬧三上吊
拉埋5個自己所謂愛女去死
仲要次次隊個人名出嚟送死
呢啲叫愛定係自私 有眼睇
根本兩邊都唔似咩好人,純粹係睇狗咬狗
啲花生好好食
佢有解釋自己根本冇搵人投資 要hybe攞證據出嚟面對 hybe屈佢開始想走嘅嗰個時間段佢cap咗圖證明自己仲同而家調轉槍頭督佢嘅高層認真對話緊
如果hybe真係有料到就訴訟法庭見啦仲同佢記者嚟記者去咁 閔個律師係話連預防劑都唔需要準備 根本期待hybe可以攞到啲咩出嚟告

同埋房時赫問佢開唔開心嗰句中文翻譯係咁啫 韓文嘅context嚟講佢係串到仆街冇見到有任何韓國人留言覺得佢咁樣講嘢係冇問題
"反口/逼佢幫ls造勢/踩低佢"etc
呢啲好多係佢個人感覺,或者係不公待遇令佢覺得委屈不甘
但HYBE冇違法喎
相反HYBE指控佢偷公司文件,涉及聯絡投資者等等都係違法行為
佢冇回應到

佢嘅感覺係一回事,事實又係另一回事
佢話HYBE唔重視newjeans
但全公司係newjeans待遇最好喎
一出道人手一個高奢代言,明明有weverse仲要開發phoning等等
HYBE員工都話海外完全係靠HYBE投資同搭路
但閔今日仲堅持newjeans成功全部功勞靠自己
HYBE係賤格,但唔代表閔有佢講到咁無辜咁慘
兩邊都仆街
撐閔撐到五個家庭一齊同生同死,班女識左閔幾年,你估當佢真老母,真係會咁訓身?
向Hybe 妥協條路明顯最低風險
拎埋特級戰士又無人講
第一名畢業又無人講
因為發現防彈當兵都太認真
所以無位入
5050有晒錄音都仲俾人pua到乜都無
葉宣一年半載咪俾個老野屌
唔好高估韓國人智力
係高嘅就唔會咁多邪教
同閪be作對冇好處,代言冇埋,再出道都冇好日子過
你就係唔知閔同nj嘅關係
你用錢睇一定係跟hype
Nj都冇可能鐘意hype咁樣推新女團
本身tbl股份都係teddy 49% YG 51% Teddy都識等自己間公司脫離咗YG之後先搞自家女團 而家成件事似係閔熙珍條氣唔順然後想搞獨立但最後跳哂中間啲步驟 仲要佢股份得18%
HYBE下一步會係啲咩呢
發覺好多人睇呢點野嗰陣忽略咗hybe係一間上巿公司
當咗hybe係一個人咁話想點就點咁
理論上好多決策都要同股東交代 但有班人好鍾意講到私人因怨先搞到咁
IVE = 新加坡
Hybe 就…
有咩好下一步吖,都落咗案
D泡菜仔睇得太多韓劇
覺得一定係好真心先至會去到咁失控
屌你老母邊個打工仔無委屈過
俾咗咁多資源 特別優待都重要做賊
買股票嘅投資者啲錢又係天跌落嚟嘅
變咗房時爀vs閔熙珍所以上面都有人話記者會佢完全無提過法律責任呢點 但市民大眾睇單野都係用情 唔知單野最後會變成點 不過民意企喺佢嗰邊先
依家似睇緊婚姻故事多啲,
好想房爸爸出黎訴下心聲,
話唔到邊個啱啱講完野,民意又去番個到。
想知佢會點告除咗洩漏藝人資料同私下搵投資方之外仲會唔會有其他指控
咁要慢慢追了,5050都搞咗好耐
依家據hybe講應該仲有洩露合約內容
佢咪繼續用一哭二鬧三上吊
贏到民意都過唔到法律
何況股東要炒佢就炒佢唔需要理由
(佢作為公司高層肆意咁攻擊其他團已經名正言順可以炒)
最終損失嘅都只係NJ
你咁講,更加有畫面
跟據流出情報,我再自己想像(戴頭盔)

股東大會催:又話閔會幫手搞女團,幾時出?
比間SOURCE music 佢揀人,
吓,佢要晒班女,又自己開一間ador
佢上節目吹奏自己,又話無用hybe資源

唔知班股東點睇
房係最大股檔
邊使同其他人交代
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞