賽馬心水討論區

1001 回覆
4 Like 10 Dislike
R1 步速應該唔會快 望落應該得9會放 1都有機會外面剷上去
1 不明物體 上場賺前置跑法最後俾頭馬彈甩望落普普通通 但係最後幾步又湧返上去 可能真係跑長會更加好 觀望多場
2 雖然落返班有優勢 但2000無根據加上13檔太被動
3 最睇唔透 上場出閘望空走咗半程 轉彎已經大力俾走勢都係偏弱 再望返落班之前4班都係一直無咩走勢 可能係狀態落咗都未定 但係今場有個好檔加上有賠率我自己搏多次 無就唔再追
6 上場個位其實已經好好 同9一齊賺前置跑法但係last俾9彈甩 我覺得有可能氣量未夠 last 150開始均速 如果今場步速唔快希望跟到中前置好位爆一段
7 上場位置上跟後咗 今場跟前少少應該可以再跑近 但呢個人始終有避忌 怕1檔直路揾位論盡
9 雖然賺跑法 但計時間同姿態唔差 最後仲要貼實欄相對不利 可能除配備加上放頭更加好 今場主動跑法加上無咩快馬 2檔點計都好跑 追多次
10 上場不過不失 隻馬成日準開好難飛 換人4455機會大啲
13 如果計637表現唔差得過10 不過季尾拼搏咁多蝕啲
暫時3-6-7-9
英國短途都賭
無買7 早買左 落到啡
R3 正常應該無咩步速 可能得14放 其餘有機會上前我估有13
2 上場傷完復出跑1200當熱身 返5班1400用老布正常都係搏殺格 但始終7歲馬傷過係咪落班食硬隱憂比較大 我覺得4455機會大少少
3 上場證明沙田都得 而且我覺得入面相對無咁好 追個第2暫時望落水準唔差 1檔最緊要唔好懶醒自己放 跟得順應該穩位望贏
4 1400更加啱跑 不過13檔小何應該唔會採取主動跑法 太被動窄少少
8 本身4班1400都近 落5班唔會無競爭力 上場同12同場都係後追 情況同12差唔同 7檔用賀年希望出閘sharp啲主動啲 冷門有得搏下
10 上場賺跑法 今場10檔未必好似上場守到好位 但以往1400都識追 信後追可以包呢隻
11 1400以往都得過 上場都係有馬退出先補上目標可能係呢場都唔出奇 好彩之前叫隔咗成個月先跑 希望體力問題不大 3檔跟住中間位希望追到
12 上場當日後追無咁好 論場馬水準應該幾好 不論時間同後面對手再出都繼續近 但今場擔心係無步速得個近
13 上場中段變 我覺得低班中長途變到多數都得 但沙田1400唔易複製跑法 如果信會上前同14前面走其實都有得賺 但跑返沙田我再觀望
14 純粹搏慢步速有得賺
暫時要 3-8-11-14
R4 呢場馬好參差
估呢場應該唔會慢 1 13 甚至2都有機會上前
1 最近上名或者贏馬水準都唔錯 上場雖然賺前置跑法 但段速唔差 時間比當日三班仲要好 雖然孭135但讓得起呢堆對手 希望健康正常 坐位望贏
2 計季初贏馬水準唔差 但之後好似再上唔到 前一場1200守好位都係無 但同場對手太弱 3歲馬仲可以搏進步 13檔換到賠率搏個p
5 呢啲馬阻下塞下再出一定引到人 但係最近個閘真係算普通 轉場係咪一定好打個問號 變到咁熱我寧願搏其他馬
7 計呢組馬點都要包返呢隻 希望前面前段扯快少少可以攝到有遮擋
10 1200爆唔起 1400唔到 睇你信唔信加個B會變身 呢個倉我無咩緣分
13 上場賺跑法 俾頭二馬彈甩其實都無咩證明 隔離堆馬本身唔多證明 除非聽日好利放 我暫時都係麻麻
14 雖然上場都係好位 但係本身場馬水準唔差加上彈甩第五之後 11檔應該跟唔到上前咁前 希望聽日有得追下
1膽拖2-7-14
就係咁利放
真係唔退
睇多年馬王表演唔好咩
田雞地
R2有無心水
2-4-5
呢啲場合唔知有無馬走
欣賞賽事算
希威森嗰種廢唔係講笑
第四場係乜事
乜𠹌嘢天足貓
愛馬善都幾好笑
以為無哂又上返黎
叫維持走勢
隻天足貓幾勁 轉彎咁易就湧到上去
隻馬識睇電算機 越冷越勁
開2未 老師
準備開 不過呢排有啲忙
屌何老師呢排遊魂
唔敢買佢啲馬
開新po未
ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞