賽馬心水討論區

1001 回覆
4 Like 10 Dislike
禮拜日似頓哥日
就咁望到啲咩嘉應巴閉仔金陽天天同樂勇霸龍超力量都知佢要發威
一齊合埋眼賭
佢一係全日空一係全日去架啦
一齊賭條6x22收工
呢手馬唔賭唔得
賭單頭無咩味 當佢拉叔發威咁賭算
「極速奇兵」必須試閘及格,並且通過獸醫檢驗後,才可再次出賽。賽後立即接受獸醫檢查,並無發現任何明顯異常之處。賽後須抽取樣本檢驗。
最後5分鐘感覺到一股氣叫我唔好賭佢
咁點解無一股氣叫你唔好唔賭合夥
計錯左原來係隻萬眾開心放
春風萬里13檔
R1望落似幾簡單 似賭2 5一對有無邊一隻反先到超力量 其餘幾隻初出都無咩特別
2上場追勢其中一隻最好 我覺得呢啲2/3歲新馬初出肯追表現已經算唔錯 但出閘慢其中一個隱憂 不過加個配備同有欄憧憬空間大返啲 希望到時改善到出閘問題
5 我仲睇緊其實當日出面係咪入面咁好 幾場1000都係入面跑得近啲 如果真係越近外欄無咁好呢隻都叫比8蝕咗少少
兩隻要揀賠率行先我要2
用8行頭肯定無肉食 試下單膽2拖5-8睇下起唔起到機先
R5 就咁望範圍都幾闊 步速應該正常
1 其實落班加上有7磅減優勢好大 弘哥出閘正常俾多兩步應該可以埋欄 隻2斷估唔會死頂
2 上場段速唔錯 段段都快過標準時間 雖然加磅但係都好難飛
5 上面講咗 幾個閘時間姿態都好 如果信超班自己中間望空跑都夠 唔一定要埋欄同1 14一對燒 係睇賠率俾返幾多你
8 睇返呢隻馬而家部署 係跑幾場又跑返1000 有步速應該都啱衝
9 10 12三隻上一場水準有啲疑問 時間仲慢過組新馬加上成堆馬衝近 如果真係要揀我秤高12少少 暫時望當日外欄好似無咁好
13 1200贏完長期得個近 減減下都返贏馬水位 雖然今季無跑過1000 但係之前3 4班都識近有根據 同8差唔多希望有步速衝得近
未出賠率前想要 單式5拖1-2-8-13
賭唔賭你愛馬晴王
1400會短 頂磅外檔爆完缸第一場
集不利因素於一身
有10倍開外先賭
想賭隻龍珍又14檔
會唔會我同你呢兩隻都無開頓哥
點睇9 應該可以貼欄放
你r6我r7
好似無咩特別 好難反先兩個幾馬位
我大千眼界
上場肉酸到
飛霸龍上場我當史詩強組
最好佢熱啲
含淚賭多次眼界
藍色日文字會唔會追多次
冇得唔熱啦
大才1w1q
佳運發1q
安康1w
鑽石1w1q
新力好1w
點睇R9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞