賽馬心水討論區

832 回覆
4 Like 9 Dislike
金鎗話係佢騎馬生涯嘅老竇都不為過
唔交吓戲唔通狂笑大笑加歡笑?你都幾天。。。
墨蛇會唔會咁後生
又落雨
講下R1先 有無得追同天氣係點要估 但1000都係秤先前置少少
今場萬事有1檔出閘正常應該可以自己帶 出面10可能都會搶前
1 返贏馬路程同落返班 講根據最多就係呢隻 上場蝕咗啲快步速加上直路入面我覺得稍不利 11檔少少隱憂 希望埋到3344位二疊 隻馬試過跟馬跑贏 有6點幾倍搏得過
2 5班谷1200準開 上場失準可以俾次藉口跟太前望空跑錯 6檔跟個中置應該會追兩步 但1000擔心追唔切 心水上排返後少少
3 呢隻馬間唔中追兩步引下人 上場前置幾隻得佢無講真有少少失望加上1000磅多少少要孭重磅 咁熱我繼續飛
4 1000似乎比1200好 上場蝕咗啲慢步速追得最好 隔離隻鑽石贏埋馬場馬水準應該唔錯 2檔跟到前就好好跑
5 如果唔立心搶前難跑
6 傷完試閘走勢麻麻 除非聽日臨場落雨先秤高返呢隻放頭馬
9 最近幾場形勢好差咁輸當有藉口 1000上名個場時間上普通 但蝕咗少少慢步速追上跑個第3 加上同組好多馬之後都贏咗 用個唔吸飛5檔積極少少跟前位置要預返
10 其實最睇唔透 有磅減加上賺到體力 但2月試完閘就無再試 唔知係咩事
暫時較睇好 1-4-9-2
R2 應該無咩步速
1 慢步速12檔太被動 騎師又唔似會敢變奏
3 4班winner級數高啲 但係沙田轉過嚟未必一定好 隻馬望落都要啲時間先撻得起 加上如果前段步速唔快7檔班蛇係咪咁易揾到靚位先 而家仲要大熱 我自己會拖返但唔會擺太前
5 無咩馬走可以複製返420場次自己帶放 最近出閘都正常返 11檔10磅仔發揮唔太柒應該都會前面返嚟
6 上場突然上返名 我覺得當日尾兩場中間場地後上係著數啲再加上時間都麻麻 呢個第三水準成疑 而家賣到咁熱我自己就避
9 1650表現其實一直都幾好 459跑錯抹咗去 前一場1 3名再出都得 今場6檔可以複製初跑1650個場咁跟前少少用田雞夠硬淨
10 1檔如果唔快後上A欄用呢個騎師怕揾位柒追唔到
12 隻馬前段越嚟越慢上返1650應該好追啲 1200撻得嚟都追唔切 上場組馬再出好多都得水準應該唔差 今場1650 4檔唔好留太後早少少撻應該會再近啲
5-12-9-3
有人傾再鳩up下之後場次
1臨場熱返咁多
如果臨場1得4點幾都係賭返4
4-1,2,9複式二重
希望扭轉好分少少
樓主好似有d料!
9全程3疊
西馬勁無敵
勇晉臨場熱撚到咁
巴打有咩心水
今場睇落1-6號重磅馬讓得起
6以下果堆我唔揀
要博我會博2wp 跟前d
2同4我唔識
井多少少
9其實都幾好跑
9變埋大熱
講真5如果出閘正常轉彎第一個灣應該埋到嚟自己放係幾好跑
信肥老師起個孖
5-3,9,12 複式二重
熱食條二重好過無
睇嚟今晚無得追
買左5-12-9 3
多謝樓主
樓主賭神
好耐無見 去咗邊
五班中長途一向少賭
呢場無咩刨過 睇下邊隻前置先
打機
hunter cotw
R3點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞