賽馬心水討論區

1001 回覆
4 Like 10 Dislike
無敵精英
場G3 1200好似唔錯咁喎
R3 馬實力同形勢都亂
步速我覺得有機會出現偏快步速 估計3 5 7都會走
1 3歲135成日都好被動 如果有步速加跑道唔係好利前估計都會追兩步 但4455機會大少少
2同3其實都係不明物體 兩隻馬泥閘表現都唔算差 要揀我鍾意2多少少 最近個閘起碼唔洗自己帶都試得ok
4 上場賺前置跑法 計時間都係普通咁 排個10檔其實今場又唔算好差 入面預計多快馬頭段拉得散應該攝到個3344 2曡位 隻馬有啲氣量 前置我都秤高呢隻多啲 到時再望下跑道係咪利前
5 泥閘名次上好似幾好 但我覺得水準都無咩證明 尤其前一個閘 時間同對手都麻麻
7 上場賺咗前置跑法 last跑個無威脅第4普普通通咁 504個場計段速唔錯 之後個場其實都唔差 當日前置唔算好而且比人困住last都衝返上去 而且而家望返對手水準都ok 少少擔心係今場可能外面有馬燒 但如果利前再秤高
8 呢個倉啲馬唔識評論 如果有得追有賠率包返
10 論表現我暫時唔覺得好突出 不過如果出現快步速加上有得追都幾好跑
暫時 2-4-7-10 行頭到時再望
R5 呢場望落比R3簡單少少
快馬唔多 照計應該5自己放 9排11檔應該都會早段騎兩步上前
1 我覺得隻馬泥地之前跑得近水準唔算好好 季初場三班擺前入位 但個場堆馬再跑落又唔算突出 到4班場泥個三曡其實又唔算真係蝕 最後成堆馬衝近 再望返最近兩個泥閘 前一個普普通通咁 用見習學員贏 但輕飄飄加上時間麻麻 上一個閘叫好少少 至少對手叫ok 但理性上久休復出心水唔敢擺太前
3 之前3班都叫近 最近好似越跑越差 落班係咪一定好大優勢我無咁睇好
5 上場對手水準同時間暫時望落唔算好好 但沿途3曡輕勝點計都唔差 泥閘試得ok加上今場快馬唔多 坐位望贏
7 最近兩場表現唔錯 但12檔預計無咩步速之下唔似好跑
9 前一場形勢差跑個第三 加上對手水準唔錯 上一場有痰可以比多次機會 少少嫌上一個閘時間差咗少少 但如果積極少少搶前應該有得跑下
10 冷門搏下呢隻 最近幾場泥排擋同形勢都差 今場2檔如果出閘好返啲剷個p都唔出奇
11 換個硬淨騎師再跑近啲 上場後上無咁著數都可以追到個第4 而且場馬段速唔差 自己末段又造個全場最快 對手本身證明係好 個第4唔似-6 隻馬本身唔算慢 呢幾場係排擋差先要留咁後 泥閘之前都試得好 開齋好機會
暫時要11 5 10 9
R2 R7都係睇好熱門
邊隻行頭到時再望下跑道形勢
頭場邊隻包尾
應該係保羅
我估1
st paul退役吧啦
今場撐小何
6隻熱門要邊4隻
我 1 5 8 9
同晒
隻9跟到咁前就知碌柒
可能係幾個星期最利後上既星期三
今場似有步速
呢場爆爆地
4-5-12-14搏一搏
11膽 唔中收工
On9
上次塞車+問話,今次竟然咁好分
小何老師星期日有冇分析
呢手馬冇最少2win應該會比隔離瘋狂問候
邊兩三隻機會大先
Lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞