賽馬心水討論區

1001 回覆
4 Like 10 Dislike
4上場快步速贏到真係有料到
何妖唔掂
講真59仲想爭冠嘅話點解要用何狗
明知佢企邊邊架啦
但老實講小何傷咗嗰段時間威哥好多馬都流咗俾老布同希狗
而家堆新馬好撚多俾咗希狗
小何自己都要爭取下坐騎掛
最近試閘都見到試多咗59
都差唔多
一隻好勁力一隻禪勝
唔聲唔聲每隻都幾w
追埋金發
我麻麻
不過今日都無咩刨
希望有啦
細細地試下14膽3-4-7-10先
威之星都飛?
追到咪當抽水
其實5都有權可以主動
不過希望頓哥全日無
都追好多下
怡昌奇兵點買
想食條熱Q都唔得
….一檔俾人埋疊頂前 何妖係咪傻
小何真係試多咗伍老師嘅馬
呢度仲有無人
R1 我估今場步速應該正常
1 睇操練用埋-7跑都似搏殺 但呢啲馬肯定熱個個都會講季尾有減磅加上用得少減磅前面鳩放 仲要揾埋弘哥彈閘 不過我覺得呢個人加上9檔有少少隱憂 本身望返隻馬今季都唔止一場出閘唔快 如果到時唔好彩有機會沿途走住出面三曡 畫唔死但呢個賠率我自己排後少少
2 上場表現其實唔差 走入面不利都追得唔錯 可惜今場10檔加上我覺得無咩步速配合最近又好利前 理性上我覺得機會麻麻 最多拖返預4455
4 之前講過上場留到咁後都係無得跑 攞之前賽績落到班級數點都有 不過3月幾停過課唔識睇係咩事(唔知係咪關轉倉事) 最近個閘騎落去好似追得幾好 不過對手同時間我覺得都普通 到時再望下
7 贏完馬再出場1200跟個位我覺得有少少失望 而且再望返贏馬個場好多馬再出成績都係普通 上場上返1650賺前置跑法但走入不利場地叫不過不失 今場2檔叫有形勢但我覺得p機會比較大
8 檔位少少尷尬 要搏騎師點跑
9 今場想搏呢隻 望返呢隻馬出閘都無咩問題 係唔知點解轉倉兩場都係跑1000而且早段又唔積極 上場不利追last都有少少走勢 今場排個好檔加上快馬唔算多 預計擺到前好跑
10 呢隻#105都講過之前每一場形勢都好差 上次上名都唔算好又係三曡 今場上返1200路程應該無咩問題 1檔頓哥守好位 加上馬房成手(無做記錄唔知係好事定壞事) 前三幾樂觀 到時係咪膽都要再望下入面係點
暫時10-9-7-4
R2 出馬唔足但我覺得今場都算多放頭前置
1 前一場步速太慢難追 上一場排好檔再主動少少守box賺咗慢步速贏 但走住入面不利咁跑返個最快last 隔離獎星再出都繼續近 拉返勻水準應該唔差 不過今場形勢轉差 135加上8檔 我覺得位置機會大少少
2 上場蝕住慢步速留後咗後面得隻識追 呢隻我覺得步速快慢都會追一段 今場2檔守個中前置位應該幾好跑
4 上場塞下車 今場又熱咗 理據同R1差唔多 到時望下跑道形勢先算
5 前一場塞車當無跑過 但係上場爆唔起有少少失望 賽後解畫係場地慢無咁好跑 但係隻馬試過黏地跑得好 用返頓哥但熱過同馬房我寧願要2先 睇到時場地 有得追都可以試多次
8 上場超慢步速 如果今場真係多一兩隻上去辣一辣呢啲馬走樣都唔出奇 計埋賠率變熱咁多就算
9 上場增程叫跑近啲 但係上場利前置隻馬都叫跟前個堆前面一齊返終點 暫時唔叫好多證明 正面因素叫有個1檔加上小何繼續操開 預3344
10 形勢轉差
暫時2-5-9
我覺得R6全日最難 似超快步速但呢堆馬揾隻突出少少又無
有人討論再廢噏下
點睇R7,R8?
諗住R7 3>2,5,7
R8 4>3,11,12
心想事成似最快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞