賽馬心水討論區

1001 回覆
4 Like 10 Dislike
好 夜啲先
R1 百勝威龍 初出表現不過不失咁 上次其實雖然叫追啲 但望返締速其實2都係完勝百勝 除非信當日中間不利 但我就咁望唔多覺 跑長啲應該好啲 但係11檔太被動 1-2-12走先都難追好多 4455機會大少少 呢場我要同得威 第一場新馬賽輕取超力量 而家大家負磅差距又一樣
R2 獵狐者威 路程同配搭都麻麻
R3 好勁力 實而不華唔信又一場 上場賺跑法蝕步速 東方飛影再出雖然輸但係三曡望空敗不足據 現階段又唔可以話水準差 初跑2000蝕步速唔計頭馬大至尊其實都係輸少少 放頭隻十八掌門再出贏埋 證明跟前跑個第四水準唔錯 今場3檔跟好位坐位望贏
R4 紅錢到 上場不過不失 今場排個2檔形勢普通呢場多馬揀要唔到 今場想攻擊1 暫時想要2-4-12先
R5 開心寶寶 以馬論馬好難畫死 上場輸都叫可以揾好多藉口 第一次孭135轉跑法同變化場地 就咁望真係唔多對手 坐位望贏
R6 果然僥倖 上場形勢好差 輸都叫情有可原 本身今季跑完頭兩場就好似再上唔到 但換人加上有1 4孭飛肯定有分頭 今場快馬唔多有個好檔跟到好位形勢夾上返名都唔出奇 另外想要隻9不過好似比較被動
R9 龍之輝 上場三曡望空都係last 100先力弱 今場估計入面8同10會走 應該可以二曡望空走 換人樂觀睇會更好 坐位望贏
R0 上場頓哥發揮100分 last鬥輸少少最多話隻飛輪相對賺跑法 今場換個廢人後上加上11檔 而且對手唔差 際遇差少少隨時名都上唔到

結論呢手馬正常要有2w2p咁
試下隔行?
你追蹤左佢?覆咁快
句子之間有空白位
不過尾場配搭都幾奇怪 頓哥騎飛輪步唔要巴閉仔
莫非頓哥覺得上場飛輪步水準好堅
定係又因爲先應承咗
碌碌下見到個柒頭皮
喘嗚馬贏就由佢啦 買左多多驚風散都唔夠
有賠率我會搏下自力更新 有返啲腳影
切柒又番來同小何一齊玩
落雨買大
老師點排billlie
點睇大至尊
依場大勝之後下個月進軍寶塚?
你祈禱聽日唔落雨先啦
乜鳩來
屌你
冼毅狗又燈
吹到過檔幫伍鵬志
死忌
見條友咁慘,比帝王恰
到你恰佢
小何咁有心機個個留言正皮
你問下當事人就知,我好關照佢
好勁力賀壽馬
十八掌門啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞