賽馬心水討論區

1001 回覆
4 Like 10 Dislike
意力迪迪去谷1650似會有
威哥咁樣撻個w
會唔會俾某個會然井中
雖然我覺得木火同明有條件變身都唔洗咁熱掛
先鳩噏R2 我覺得呢場應該有步速
8同11應該會放 出面12應該都會搶埋嚟 甚至5加個眼罩都有機會搶埋一份
3 上場形勢非常差沿途三四曡 衝咗一段last 200轉弱估計都係沿途際遇太差影響 試過谷閘走勢唔差 上場出閘其實唔慢今場6檔入面有快馬應該可以攝到好位 現階段仲會有賠率搏下呢隻
5 最睇唔透 上場直路叫走入面不利地但整體都稱唔上好 最近加個B試閘走勢同時間望落幾好 但我覺得雖然個閘係自己帶 本身出閘其實唔算好sharp 再睇下聽日跑道先
6 上場走入面不利最後塞車跑個第8唔差 我覺得呢隻唔一定要拖到咁後 出閘唔算慢 積極啲應該可以跟前少少 聽日賀腎手馬唔錯 場地有得追到時都要拖返
7 老實講我覺得最近幾場1200表現叫不過不失 次次都係追近引下人 最近場1200可以抹咗去 都係到時睇場地
8 下個禮拜有場1000唔知點解最近跑開1000好開唔繼續 可能係馬房讓路 我覺得呢隻可能1200無1000咁好 次次最後幾步都係差啲 不過季尾減7好檔又好難畫死 如果聽日前置好點都要返
10 上場直路一步都無賽後解畫係場地問題 不過我覺得都有機會係前一場落馬隻馬自己狂奔用咗體力 上場隔得10日可能有影響 但今次其實都只係隔兩個禮拜 7歲馬體力頂唔頂到打個問號 呢啲睇唔透就算
11 升返班無咩優勢 除非撞到形勢 我自己二三選要唔到
12 望落無咩鼠勁 1200成日最後都係均速返嚟 上場叫利前置但俾前面兩隻彈甩 今場都係咁都唔出奇 3344選
初步範圍3-6-7-8-12 到時再揀
R1 4 5都有少少燈水
有人傾先打
講下R1 係咪仲係咁利放好難講 但呢場步速應該唔會快 暫時都係秤高前置馬少少
1 落到5班用頓哥都無咩好講 少少擔心係10檔同太熱 但用四班表現計好難飛
4 最近兩場4班谷1200表現不過不失 落到班係有班利 但係隻馬跌完磅得1000磅唔夠 要孭重磅我自己再觀望
5 時好時唔好 跑錯啲就無 今場雖然9檔但内側如果得一隻6會走早段積極少少有能力跟到前 上場落班跑盲門1000今場回師1200有賠率搏多次
6 理論上形勢好就 上場又係落班走去跑1000可以抹咗去 前一場4班雖然賺步速只跑個第四 但前面三隻再出全部贏埋起碼證明個組水準唔差 我揀呢隻做膽
9 呢隻睇唔透 贏馬個場水準計返都唔差 起碼二三名後上馬再出都有 大前仗無得追一早收工 前一場塞車又無咩跑過 如果後追唔係咁不利希望今場跑返好
10 前一場個組時間同堆馬再出成績都係普普通通 但都叫蝕咗沿途三曡 今場有個1檔應該跟到6-8位 位置拖返
11 落到5班跑1200場場都追返兩步 上場蝕咗個慢步速出彎前面甩開無得追 但末段跑返個全場最快22.41秤高返少少 擔心位係唔知點解隻馬抖咗咁耐又無閘 (睇下有無巴打識呢啲部署) 本身傷患底而家用新哥都係得8倍 一陣出閘唔快留得太後又難跑 心水排後啲
暫時要6拖1-5-9-10
隻有心意得7倍
賭你老4必先生好過
R3 我覺得全日最亂 呢場唔講太多 細細地玩下算
步速快慢我估係視乎9 11一對互動
1 上返1650大熱我覺得唔抵賭 主要擔心如果遇上慢步速會鬥口加上9檔點計都係被動
2 成日都近 位置之選
3 上場前段賺咗啲慢步速 last開返個全場最快23.13彈甩後面值得尊重 (雖然我覺得個日last幾場都開得偏快) 今場守好位希望繼續好
7 呢啲塞車再出潘老繼續騎實熱 但好開好難飛
8 其中一隻有權鏟入嚟 上場跑泥蝕慢步速跑個第三輸3個幾馬位普普通通咁 但望返前一場後上跑個第5唔差 個場我覺得外面場地無咁好兜大彎追個第5 前四再出繼續近 冷門有得搏下
9 如果前置好有權賺
10 呢隻唔識睇
11 如果前置好有權賺 但縮返1650有無1800咁好打個問號
12 上場賺咗跑個無威脅第4排檔轉差就算
太亂唔識 感情注買啲小何同搏下8算
如果呢個賠率好似真係賭必好啲
R4同R5我覺得似開熱 好似無咩好講 到時睇下個地點先
勇威神駒啲飛勁到好似開硬咁
鍾2同沈集成騎練王都落飛 R4 R9係咪開硬
全日賭曬川河算
我睇1班馬黎 上手唔知練咩
熱都合理 一齊擺前既話唔覺木火同明呢d老野會先過佢
R6有無水
隻隻都有機會既場合 賭10蚊算
飛馬上場好老襯 點都追多次
入面好似幾爛
就咁 頭場細細地希望起個機
中條熱二重
有無g2玩下
咩係g2
唔好意思 我意思係第二場
#479有講下
我老友墨清呢
呢場揀膽難
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞