(盤選)對比星二代同老豆老母,邊個盡得真傳

255 回覆
4 Like 24 Dislike
睇你啲相先覺得
其實某啲角度睇大女同老母氣質好似

嗰陣已經冇眼睇,好多人已經聽返英文歌國語歌
嗰陣興貼地有共嗚,夠柒夠貼地先好
老母嗰樣後生精靈好多同有女人味,大女男相五官面型似老豆,唔多cute同溫柔,但嗰樣係幾cool幾型,適合中性打扮比老母係更純粹嘅cool同型,氣質神似老母但比老母更型有埋爸爸嘅cool感覺cool得更深沉,

老母反而係女性化造型比佢中性化造型仲cool仲深沉,中性化男仔頭冇咁cool,反而係好適合活潑精靈路線。

連做戲都唔掂 好似得高,但行出來冇台型
郭秀雲救左錢小豪基因
唉,脫髮基因就遺傳到
錢小豪幾靚仔呀
你睇下佢同第二任老婆生啲仔咩樣先啦
我覺得錢小豪幾man, 唔知佢啲仔老左後會唔會好啲
見到佢就諗起weed
是否正常?
dna都唔駛驗
楊怡同羅仲謙嗰對仔女
希望大啲唔會走樣
我記憶中幾靚,最緊要唔好走樣,王敏德仔女細個都好靚,大個就走晒樣
錢小豪同錢嘉樂好似樣,但靚仔咁多

Hilary幾靚女
所以咪造就到 嬌上神枱
人地警察世家 你敢得罪咩
唔怪得個格咁高質
成日都覺得王菲好似同邊個男人都冇乜cp feel
佢太清冷太孤高不群太cool又有氣質高高在上
我唔知邊度睇過王菲老母後生張相,王菲其實已經劣化咗,佢老豆老母後生好屈,無論樣貌同身型都靚又有氣質,雙親又高又靚又型
嬌成個妹仔咁,睇埋嗰輯相相更加唔掂,出火都唔會搵佢,身材勁差,冇氣質氣場又冇性張力真係好唔掂
矮都算啦佢嘅着衫真係災難性
成日着啲衫展現自己身材缺點
同偉仔都唔係幾夾,兩個身高唔襯又冇乜火花,其實偉仔已經算百搭
Leon同佢爸爸合照,佢爸爸老咗都係嗰啲睇落去好有威嚴 讀過下書知識分子樣 斯文 官仔骨骨嗰種
冇着衫仲衰,冇腳冇前冇後連塊鮑都唔掂,J都唔會J佢
細個一直以為佢地係同一個人
究竟點解佢地似得嚟但錢小豪會靚仔咁多?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞