(盤選)對比星二代同老豆老母,邊個盡得真傳

255 回覆
4 Like 24 Dislike
但其實佢老公都型
咪就係𡃁妹一個,都冇認真看待過佢哋,所以唔會用明星標準用喺佢哋身上
最令人覺得可笑嘅就係佢哋都上咗神枱
填海要曝光要存在感嘛,佢唔會俾自己過氣

咁事實上當年北京嚟嘅係有吸引力,對佢事業反而係有幫助,嗰陣全世界好多人對中國尤其北京好有興趣,想揭起北京嘅神秘面紗,嗰陣北京任何事物同埋啲人都好多人有興趣,嗰陣有本漫畫北京之夏都好hit好受歡迎
諗起胎死腹中嗰套戲
填海擺明就草根feel啦唔捨得過氣死都要刷存在感賺錢攞光環

反而Leon呢幾年都係默默做自己嘢,不斷咁推陳出新而且係堅持出廣東歌
佢好早除咗電音已經開始玩緊動畫嘅MV ,跟住早幾年又玩明福俠 ,上年演唱會又玩天幕
其實黎明真係好好前瞻,亦都可能係因為佢原生家庭好好令到佢可以夠膽放手去追夢唔計較得失
填海呢啲淨係賺錢為上
所以點解個個都鍾意黎明
黎明00年後經歷舒淇自殺後,其實已經慢慢過氣,反而劉華返去拍戲仲未過氣,形象仲好好直到大話天王,同埋近年佢真係太肉酸成陣市繪廢老除,而黎明開咗中環海濱演唱會大受好評,又跟得上潮流,形象反而調轉咗,以前00年代其實係劉華比較受後生歡迎
Leon瘋狂澄清無為舒淇自殺
之前吉蛇post過篇報道出嚟陳善之(Leon九五之後嘅經理人,Leon好重視佢)指名道姓話係豬皮炒作
Leon同嘉欣周海媚嗰啲傳緋聞,都唔會話咁強硬咁堅決瘋狂強調 再三強調嘅語氣去澄清
但佢同舒淇真係瘋狂澄清,豬皮搞咗個世紀騙局出嚟媒體一張相都冇影到過佢哋

Leon一直都跟得上潮流,甚至行先過潮流,佢亦都肯接受新事物,唔會好似個廢老咁,好似填海咁市儈肉酸 好大浸市井之徒嘅氣味
Leon反而係一直都keep住為社會做嘢,好低調

所以真係好鍾意Leon
反而對劉德華一啲感覺都冇甚至可以話厭惡,真係太鍾意擦存在感
發覺以前sell貼地嗰班人依家睇返份人都麻麻哋,好似巢皮倫sell貼地親民先咁多人鍾意,鄭秀文以前就出名臭四,劉華依家都臭晒,反而以前睇落串啲離地啲嗰班人份人都幾好,真係唔可以睇表面,被佢哋呃晒
Leon以前俾人感覺真係白馬王子公子哥兒風度翩翩,我成日都認住佢喺禮服蒙面俠真人

不過佢對人都係Nice嘅又錫啲粉絲,對人又好又真誠
真係冇諗過以前貼地草根嘅填海依家先係嗰啲何不食肉糜嘅
反而貴氣公子Leon係一直都撐香港人 而且默默低調咗好多嘢
鄭秀文反而OK 啦,見佢咁多年來除咗情緒病都唔係話好多負面衰格嘢爆出嚟起碼冇好似填海咁
不過佢嘅形象同埋風格都係臭4

至於嗰隻鹹校長就真係虛偽到不得了依家睇返真係好嘔心,依家佢成日群埋無線人,成日做埋啲廢老嘢,見到佢都憎
幾耐以前,佢信咗教係nice咗,但佢當年真係臭串到呢,未咁紅私底下已經好臭串出晒名,你可能唔係咁清楚,佢當年臭到被人叫臭四,因為佢真係好唔尊重人,屌人已經係小事一樁,當人唔係人,好似其中一單係話佢將食完嘅香口膠𦧲喺助手手上
咁仆街咁臭4
不過講起個格衰 李克勤真係榜上有名
聽講sammi信咗教好咗好多180度轉變另一個信教好咗係蔡少芬,以前初出道好臭串
至於李克勤,出咗名啦,李乞人憎
其實沈月 我覺得幾靚
可惜矮
熊貓蛇feel 到你勁admire 佢地
點解你可以每一個話題嘅post 都可以講到黎明
啲人又唔尊重連登女兒 好嬲好嬲
都唔洗超越既,有七、八成已經好好
佢就似得果一成
唔係啦 你估睇喜愛夜蒲班人
會睇完就跟手結婚生仔改名咩

衝上雲霄2係師奶追劇時間
一出張智霖 個個就發癲幫自己個仔改哂名喇
好俗
救番對眼
佢兩個仔真係好好J
七七真係同老豆後生未整容時一樣樣
同樓主講王菲一樣

講笑咁啱提到啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞