(盤選)對比星二代同老豆老母,邊個盡得真傳

255 回覆
4 Like 24 Dislike
出火對像唔使咁講究

補習教嗰啲細路仔,10個起碼有兩個叫Jayden,起碼有一至兩個就係學你話齋(A-Z) ayden

不過Jayden呢個名好似係衝上雲霄cool魔之後先特別開始Hit到爆嗰陣讀緊小學,有啲男仔改自己個名叫Jayden
所以佢點會係女神,女神感覺高高在上只有男神能夠配得上
朱茵呢啲感覺真係好配角feel
問題係王菲同張國榮呢啲真正巨星就算殘 狀態差咗都係型到爆 都仲係伴隨着未能磨滅嘅星味
就好似Leon咁,就算佢企喺度乜都唔做,嗰種氣質同白馬王子嘅味道都係掩蓋唔到
連登女兒
Chilam阿媽好靚,靚靚都唔差,
點解第三代魔童變左普通樣
本身sandy唔靚女,冇期待冇失望
雙眼似阿媽,面型似老豆,但夾埋一齊就唔靚 佢首先要整牙
最尾果張
第3張中間白衫女仔係唔係張天愛個女,幾似張天愛,個女同後母林青霞關係比親生阿媽張天愛仲好
兩個仔似阿媽,女反而唔似
總結就係完全睇彩數
李嘉欣家姐同佢遺傳一樣嘅dna
個樣都可以爭十萬八千里
林青霞都係

所以生bb都係扭蛋咁 睇運
林青霞父母只係普通樣,dna 出錯生左大美人林青霞,佢sibling 似返父母樣。
李嘉欣唔算基因出錯,佢阿媽幾靚女,加埋老豆血統upgrade晒,佢細妹我懷疑隔代遺傳似外婆

Heidi Klum個女已18歲,應該好難再高,
其實靚嘅,但對比阿媽就差得遠,身高亦唔掂,只有胸大,
企出來冇晒氣勢
係咪改圖黎
佢哋嗰陣星味已經差咗好多,尤其佢哋依啲靠靈氣嘅,冇乜精神幾憔悴,唔似以前一出場即刻搶鏡,企喺度乜都冇做都搶鏡

黎明係發福,如果佢減返肥已經好返好多,加上佢後生唔係靠活力,成熟咗有另一番沉穩憂鬱嘅味道,成熟男人嘅魅力,同後生比魅力都唔係差好遠

而佢哋就太瘦,失去活力,成熟咗好多,係殘晒冇精神,以前佢哋憂鬱都係好有精神有火咁去憂鬱,唔多成熟,成熟咗冇咗火殘晒反而魅力大減,佢哋冇乜成熟嘅魅力,只係令人覺得冇咗後生嘅純情,唔再年少輕狂,冇晒火,冇晒野心目標,唔再癲癲哋鳩鳩哋,屈服咗放棄咗自己,感覺好頹好攰,垂死掙扎反而梁家輝就冇變過,幾十年如一日

所以黎姿咁都搶唔到,咁都冇存在感,返去拍電視啱㗎啦,佢都係拍電視先真係紅咗,之前半紅不黑feel,古惑仔都唔係睇佢,最出名咪愛美神飛彈
遺傳咗葡萄牙血統 ,似賓仔
但佢遺傳咗阿媽嘅性張力女人味,阿媽後生真係令啲仔頂唔順扯晒火
如果阿媽係高質素靚女,啲女係冇乜邊個似阿媽,連氣質氣場都遺傳唔到,嗰陣就好睇阿爸反而真係好似妹仔嗰啲,就比較大機會遺傳到
有老母嘅鼻但冇老母對眼cover up
栢安妮mix 得太靚
狄龍

陶敏明

譚俊彥
勁普通,嗰仔一啲星味都冇
Princejoyce 啦,同老母成個餅印
佢哋夠甜夠sweet,又溫柔

但好多出名sell cool sell型格好似林青霞王菲嗰啲咁,佢哋先係扮sweet 扮柔弱嘅高手,佢哋唔扮強勢型格唔做大女人去做小女人根本我見猶憐完勝依啲妺仔,事實上當年佢哋走紅都係扮sweet 扮柔弱,令人好想保護佢哋而走紅,之後先轉型行強勢型格大女人路線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞