(盤選)對比星二代同老豆老母,邊個盡得真傳

255 回覆
4 Like 24 Dislike
就好似偉仔,當年係賣熱血活力而走紅,之後先扮cool
反而覺得李嘉欣先係吹大左
人品唔講 戲屎 硬照唔係西面就係笑到個口勁大
如果唔係名人就一定係靚女
但一拍埋其他女明星度就變左丫鬟
完全未到大美人依個水準
嘉欣嘅氣場好夠喎,佢西面得來唔係乞人憎嗰下勁
你睇吓墮落天使,成套戲佢都係西,但都唔係乞人憎

嘉欣拍妖獸都市,着嗰套黑色西裝連身裙,簡直就係大女人 加埋佢骨架同身形都係靚完全將女主角嘅風範演繹得淋漓盡致
長直黑髮 加埋嘉欣濃眉大眼 再襯埋套黑色裙
真係企喺度都冰山美人咁,霸氣盡露
但佢個角色係悲劇角色,佢一喊起上嚟又係我見猶憐

仲有就係佢原振俠,成套戲得佢拍埋Leo係金童玉女
只有王菲企喺佢隔籬冇俾佢屌打,洪欣朱茵企喺佢隔籬簡直唔入流
狄龍後生又大隻又靚仔,個仔完全唔係嗰回事
你盲反唔使反到咁,佢喺林青霞襯托下先似丫鬟姐,林青霞本身係太屈香港明星個個喺佢隔離都似陪襯
又有少年氣英氣,嗰仔唔講都唔知係狄龍生,好彩佢嗰名叫狄龍嗰仔先認得佢
龔慈恩勁正
條友根本盲反,係得林青霞先搞到關芝琳李嘉欣袁潔瑩鍾楚紅張曼玉依啲女明星全部變成佢嘅丫鬟,咁講香港嗰陣得林青霞叫大美人
佢同宮澤理惠一樣有西人精緻五官+東方人身形
佢把死人聲先至恐怖
林青霞呢啲太癲啦嘛扮男人扮起上嚟就完全冇女人味應該真係得佢一個

嘉欣呢一啲點會冇氣場真係搵嚟講,妖獸都市嗰陣佢一出場真係靚到再加埋佢着嗰套黑色連身裙完全將佢身材優點展露無遺
真係勁靚

鍾楚紅張曼玉呢一啲本身就靚加有氣質,全部都係無可取替嘅存在

唯一好靚女但係冇乜氣場嘅就有張柏芝柏芝齋講五官係同嘉欣花開並替,大家都係靚到癲
但係柏芝缺少咗嘉欣嗰種氣場同埋霸氣,that's why好少人用大美人稱呼佢,但個個都用大美人稱呼嘉欣
好難有人一聽把聲就知佢係西
強如張曼玉鍾楚紅企喺林青霞隔離佢哋嘅氣場都會減弱
唔係話好醜
但沈月個大陸妹樣同氣質真係稱唔上最美星二代
佢阿媽就真係正

二代我覺得林愷鈴正啲
原來狄龍個仔唔係姓狄
Btw,佢套魷魚遊戲做得好好
Leon一開始有Baby fat 30零歲開始Baby fat完全消退,嗰陣爆曬啲成熟精英氣質男人味出嚟真係正到癲
加埋佢個人骨架靚到不得了,佢着西裝可以用英偉 器宇軒昂咁樣用形容真係白馬王子

20幾歲嗰陣就陽光之餘都好風度翩翩 儒雅貴氣,係缺少咗嗰種成熟嘅精英男人味
加埋佢成日水腫佢一唔水腫同水腫個分別大到
成個餅印
笑死,諗起短髮袁潔盈吊打城城同黎小姐
見證睇住兩個女大
鍾楚紅直頭變到乞人憎煩膠嘅妹仔咁,張曼玉都被佢逼到有啲惡相刻薄feel,王菲變咗好似真嘅神經質傻婆咁唔可愛反而驚佢隨時真係發癲好神經質feel
一山還有一山高
本身真係唔覺城城特別似細路哥,但係佢一拍埋Leon真係好似大哥哥同小弟弟合照
Leon太屈機
但我冇諗過城城同林志穎合照,雖然城城五官都好靚,但同林志穎合照就好似師弟師兄咁
甚至女人袁潔盈都吊打佢嗰張合照真係好癲
佢本人都應該冇諗過自己會俾女人屌打
老牛聲起碼都唔知佢西唔西,最多唔溫柔姐,但佢一聽就知佢係西人一個
好似栢之咁,最多都係覺得佢把聲唔溫柔唔sweet,但唔會知佢西唔西
醜醜把聲一聽就知西到極其實真係好難
似傻仔,以前不嬲都覺得佢有啲似傻仔可以帶俾人歡樂,主角相始終係主角相,冇主角相就成日被人屌打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞