(盤選)對比星二代同老豆老母,邊個盡得真傳

255 回覆
4 Like 24 Dislike
佢哋依種人,一係自暴自棄逃避現實失去晒方向好頹咁生活,一係自行了斷最接受唔到自己走下坡變老就係依種人,越自大越自卑
咪就係宣萱,不過宣萱都好多仇家,但佢同時好多Frd ,社交高手嚟

佢性格真係,同關淑怡一樣
係啦係宣萱啊好似話好不和,之前喺Lee Garden Chanel見過一次宣萱真人,都算高,幾有禮貌的,keep得好fit

不過關淑怡已經退出娛樂圈同埋樂壇佢唱歌真係好好聽,可惜冇得聽了
取而代之係啲乜嘢巨嬰姜逼 Anson Lo 呢一啲玩香港樂壇
佢未拍熊樹仁之前都冇咁鳩就算唔係sell型格靚仔路線都唔使做到咁鳩啫
生女既話,最好阿爸係靚仔,生仔掉返轉,老母係靚女基本上都好大機會靚仔
其實啲星二代咁撚樣衰 算唔算證明咗老豆老母都係整容
佢哋多數似足老豆/老母比較差嗰邊,一係遺傳晒最差嘅五官
已經放棄咗自己冇晒要求,佢哋一係好有要求,一係冇晒要求是是旦旦
咁又係,睇吓未亡人不過李嘉欣嗰個應該係隔代遺傳
依啲姜逼又唔靚仔又唔唱得,完全唔知賣乜
張可頤另一個優勢係又高又白,又高又白氣質都好啲
係 其實唔關李嘉欣事
乜den乜den既英文名 係因為cool魔帶起熱潮
飲緊水噴出黎
反而我想知有咩人會係姜逼啲fans
又唔似係四大天王年代嗰啲,嗰啲再老少少 加上人哋見證過巔峰時期嘅Leon點會睇得上呢坺嘢
後生又更加笑佢啦
但係呢班人成班都係師奶阿嬸咁
柒頭鋒年代
連登女兒 柒柒
啲人仲吹巨嬰姜係Leon接班人屌照下塊鏡先啦
李嘉欣老母有d似劉嘉玲
鍾意埋柒頭鋒係會鍾意埋啲mk仔㗎啦
問題係檸檬靚仔過姜B
咪又係柒頭,專做柒嘢
但係呢個睇真d 係真係盡得老豆老母真傳嘅
其實姜逼係樣衰版嘅檸檬
一樣大家都係周圍柒
檸檬煮嘢又好乜都好都係柒柒地,姜都係咁上下
仲要樣衰過檸檬
所以某程度上檸檬同柏芝都幾襯,兩個有時都係癲癲哋咁
不嬲襯,兩個身高又襯
有時柏芝真係癲癲得得咁
四大天王真係斷崖式下降,香港完全冇晒star
檸檬呢啲都可以大行其道又有Twins 千嬋
不過檸檬都好過姜濤雖然大家都係成日做柒嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞