(盤選)對比星二代同老豆老母,邊個盡得真傳

255 回覆
4 Like 24 Dislike
其實佘詩曼我不嬲唔覺得靚,好妹仔,唔知點解佢係越老越靚嗰種,不過我覺得黎姿靚啲有星味啲嘅尤其佘詩曼初出道把聲勁嗲,聽到覺得好煩想打佢一巴,好乞人憎

張可頤嗰陣殘晒啦,後生就真係好正好靚主角相,其實佢可以上得更高可以去拍戲,但嗰陣電影市道唔好,佢又好遲先成功彈起,選港姐都已經成廿五歲
城城甚至似搞笑多過得意,有時佢真係好搞鬼
佘詩曼真係越老先係越有味道,黎反而越老越膠講起越老越膠我諗起溫碧霞

張可頤全盛時期真係靚,之前都係見到啲人post劇照跟住去搵返
後生嗰排真係靚,不過嗰陣香港娛樂圈都開始走下坡了
彭羚係真係典型老母老婆賢妻良母feel
所以佢咪人畜無害,男女都鍾意佢
但好少話會好冧佢咁

你咁講我都覺王菲條眉好剔所以真係好似隻貓
錢小豪+郭秀雲

龐景峰

錢小豪+丘倩鳴

錢穎德
把口咁臭個格咁衰仲叫靚靚?
叫醜醜 就差唔多
方中信真係有時老老土土咁
對於佢我最記得就係佢跳舞好同埋。。。堆你 唉 唉 唉bu 玩
加埋個手勢又真係幾盞鬼
執迷不悔嗰陣其實已經覺得似貓,之後轉型行潮人大女人路線先冇咁覺,但之後嘅重慶森林,佢唔Chok唔刻意扮型格,加上超短髮突顯佢對眉眼,佢根本係一隻貓嚟,無論樣貌動靜甚至連語氣性格都成隻貓咁,間唔中鳩鳩哋發吓癲令佢仲似貓

而彭羚就真係性格太好,亦太理性,男人其實對依啲咁大方得體咁溫柔咁悶嘅女人真係冇乜好大興趣,雖然知佢真係好好
真呀,好正,但唔會點當佢係偶像男神咁囉不過對你愛不完,冇佢嘅手勢其實都唔會紅
鄉下牛屎佬方中信,靚畫面成日被佢破壞晒
豹哥型到,勁有style
佢同王菲完全自成一角喎
佢個手勢先係紅嘅主因
9得來又好夾首歌
溫啤霞除咗跌膊仲有咩,𡃁妹仔第一個都唔係諗起佢,佢係典型邪花樣

佘詩曼後生除咗淫真係唔知有咩可取之處,越老先越吸引

張可頤真係可惜,本身佢係夾band對音樂有興趣嘅,想入行做歌手出埋碟但佢嘅組合出咗一隻碟冇耐就鬧交解散咗,輾轉選港姐做演員到佢彈起亦過晒黃金時間,到佢出去tvb 已經太遲
好難想像呢個豹哥變咗而家嘅熊樹仁
佢喺做妲己做到出神入化入營入格無可否認妲己真係好經典
佢真係演繹得好好
五官唔係真係典型大美人級數,但佢係有種溫柔邪花嫵媚點都好過嗰幾隻妹仔

張可頤係真係幾靚選港姐佢好似都係冇名次定係好似季軍?唔記得了
但係佢真係靚
冇咗團火,放棄咗自己,其實王菲張國榮依啲後期老咗成熟咗全部都係咁,失去晒以前嘅光采年少輕狂,已經放棄咗自己對自己失去希望,冇咗目標野心感覺好頹好殘,垂死掙扎,尤其佢哋依啲以前對自己勁高要求嘅人,其實更加接受唔到自己過氣同老咗廢咗,開始自暴自棄
依家個熊樹人勁鳩
以前明明咁型仔咁有style 完全典型不羈型仔feel
咁先正,黑同白,兩個唔同style互相撞擊各有焦點但鄉下牛屎佬入嚟拖低晒畫面質素
佢同豹哥完全唔似正反兩派,完全被人壓制
王菲反而似正派男主多啲,雖然好柔弱氣若有絲好厭世楚楚可憐咁,但得佢有足夠清冷氣場頂住豹哥嘅狂野
人哋以前夾band 係出晒名嘅痴線佬,豹哥手bass係香港最勁
佢港姐嗰陣問答勁差,被李綺虹屌打,又格格不入被人排斥,港姐入面投票邊個要out差唔多剩返落嚟嘅港姐全部投佢
佢好似之後拍戲都有好多是非同人不和嗰啲醜聞
依家啲細路仔齋睇愛回家應該估唔到佢以前咁勁
差唔多每套都不和,連do姐肥姐都得罪埋公開串佢
一套半套都可能係啲唔同小圈子,套套都咁搞法可能係佢自己都難相處
之前好似有啲新聞話佢咩以前出名遲到,跟住就同唔知邊個女明星鬧交
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞