[國際米蘭間諜派奧利]AC米蘭球迷討論區(435)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
表演最好嘅美隊,俾佢攪到隱形,第一場叫做試陣,呢場除咗焦土諗唔到其他理由
大恩打細恩有加乘都唔定

細恩:打比6分幫你保帥位,意甲歸我
學蟈狗迷皮,米蘭豪3分俾蛆,等佢哋永續屌帥
利雲有無興趣挑戰意假,應該重有2年貨
Z仔配佢幾有睇頭
仲要本身都係拜仁底
疤丐好似想踢走利雲,唔想第三年再自動加薪

不過都係講笑,窮雀有閪錢俾人工
皮狗有無一齊慶祝
紋返個20冠係心口
巴開d人工cls, 應該得沙地收, 利雲拎呢個人工就唔抵啦, 回塘得好勁
兩場波前討論換邊個領隊個時大部份人都話唔覺有邊個領隊好過皮狗
而家風向變哂
Understand after initial round of talks, it’s highly unlikely to see Amorim as new West Ham manager.

Lopetegui was spotted last night on a flight from Madrid to London, and negotiations with West Ham for the role of manager of the Hammers are expected to take place today.
fb浦哂頭
又賴人腳廢又話無錢
又唔睇下排第四同第八個隊
一隊無錢無人腳靠戰術排第四
一隊得人腳無戰術排第八
盧sir上機未?
西咸要盧蛇, 我地要牙摩連ok?
我寧願要坦蛇好過
荷蘭系同米蘭幾夾
坦蛇一年使過億
Leao換安東尼
啱哂邦邦
都唔係豪
皮狗打前列今季咩成績
認真打都係輸
癲一次
正選出carmada +zeroli 啦
已經預計到蛆後場一下大腳俾chiesa,佢一下轉身過咗加比亞準備單刀,後者一鏟直紅,之後輸一粒妹到完場
兩大垃圾意粉教頭同場獻技
留返比大家睇
我早啲訓
下場繼續
Leao
美隊-阿切-霉沙
阿達-阿Ben
西班牙仔-卡達拉-加比亞-科兄
下季波衫中國率先發售

卡拉比亞停2場,Theo停1場
Theo 真係郁手, 但卡拉on9 反而停2場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞