[國際米蘭間諜派奧利]AC米蘭球迷討論區(435)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
🗣️ Stefano #Pioli to @DAZN_IT: "I don't know if our cycle is over, but I felt your analysis on #Inzaghi seemed to be discarded, and then he did everything he did. I'm fine, and I believe the team has ample room for improvement. Now we need to finish the last 5 games well, and then, with things settled, we'll make evaluations."
都係搵少帥
Furlani:
我們是一支以勝利為目標的球隊,這是去年夏天和今年夏天的目標。我們徹底改變了球隊,今年的工作會更輕鬆,目標永遠是獲勝。
Adli to Milan TV: "We tried but in these matches we cannot make mistakes in the details... We are very disappointed, we tried and it wasn't enough, we feel very sorry for the fans."

今次Adli出黎頂,前兩場和西瓜皮又係佢出黎
輸真藍黑蒙沙羅馬就加比亞
隊長呢
學蒙帥之前咁養住佢,直到有班落先解約,佢人工先3.5M一年
買左國米收錢
easy money
中鋒位真係要搞搞
今場對面兩個都識背身對抗
個波一到都可以有效交返比隊友
你睇豬sir落後緊仲後腳亂傳閪波
中場中又要搞
Ben咁撚樣唔好話賣唔賣到錢
有無人要都成問題
中堅又要搞
右閘又要搞
龍門Mike唔續又要搞
唉嚟個冚家富貴啦
🚨 Stefano #Pioli does not appear at the press conference. 🙄
講真慳嗰少少對個budget 有幾大幫助
佢係季尾走嘅話就好似沙維高普咁提早宣布
對球員同球迷士氣都一定有作用
估計都係踢埋幾場先炒
去咗慶祝
唉屌都預左,死皮狗走啦屌你老母
隔住moon睇都火滾 落場踢嗰班點忍
慳個少少不如盡早解脫
純粹覺得以紅鳥嗰種陰濕性格又係拖到季尾。反正呢幾輪對紅雀嚟講意義不大
又哂左班人一季
都係goodbye and thank you 皮sir
我覺得都係帶埋呢季先 都冇必要即炒
但好可惜識背身既中鋒係好貴
海龍喱個未完成品就算唔係曼依家買喱個價,當初開始為人認識都已經要50m
都意外輸得1球咁少
睇啲訪問似完季和平分手
皮狗直接去第二隊上崗
隔離街放過頭波
杜林一個對幾個都hold得住個波
轉埋身都仲得
我地豬蛇個波好似炸彈咁
永遠一下9彈唔知去邊
完季去美國做名叔啦
平就其他野會屎d或者潛力低d, 夏天入個相對高價前鋒都冇得走, 仲要入防中, 中堅, 睇下賣邊個姐
走都走硬, 最好而家話炒, 咁d球迷就會變左歡送佢唔係齋屌, 隊波氣氛都好d, 佢抵就抵屌但係咁僵d球員都好辛苦
道理大家都明
但好中鋒喱一樣野全世界都缺
如果要買個後生識背身既,只能夠講唔好太大期望
皮狗有望三連敗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞