[國際米蘭間諜派奧利]AC米蘭球迷討論區(435)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
有限budget嘅話我寧願射哂落去教練度
而家個陣容又唔係以前咁千瘡百孔
有帶波有二傳點會頂多平手
其實28歲用到三年已經好好,唔好執著買幻幻
piatek同a silva黎果時都以為好好j,一年貨仔都冇
戰術大師前無古人
同意

呢套陣容坦白講夠同蟈做,就輸攞唔到冠都應該打到最尾一輪生死戰果隻,點會輸10幾分

搵個好啲既唔好徙班球員時間啦
但比較符合紅雞既使錢方式
Z仔講緊40M UP , sesko連阿記都傳緊,分分鐘又係6,70M up
真係未必到我地玩
今季前中後都要補既情況之下,真係唔意外最後只係買佢
同埋決定好就要早啲搶
17.5m實大把人爭
英超中下游隊隊都俾得起呢個價
不過都可以係放風操下盤啦,等D球會唔好咁大咬
傳過拜狗, 獌狗同熱狗, 但傳佢唔想做Kane後備
同埋時間都緊要,好似CDK個陣咁拖個幾兩個月其他買賣企晒係度都唔係辦法
簽到先算上年睇左半個月伊朗神鋒J片最後黎個弱域
張中雞巴條仔啦
但正常都係完季先講換教練,之後先開始買人
所以點解我會話如果即刻換干地都未必係壞既就咁,因為干地依家free
果陣窮鳥又遲續MM, 又要基金佬出住錢先
好似話CDK係基金佬禮物, 加一次價都要等曬兩邊指示先可以談判, 搞到成個轉會好煩
基金佬出錢咪又係計落賣價到,佢地做慈善咩三千萬歐羅既禮物
我煙蛇/樸蛇派
改善控傳而free嘅教頭係呢兩個
唔知點講,如果換真係最好motta 或其他新教頭(唔係大師兄)希望唔係干地
無啦啦權鬥咗一年真係好on9
果個轉會窗洗果D錢9成都係基金佬出住先
果時D twitter佬同報紙佬話CDK係基金佬last gift to Milan, 所以係掛
詹sir回家吧
你咁信馬隊眼光
干地保到下限
但好似冇用開leao 呢類球員
國米隊報gazzetta 成日鐘意出啲米蘭 fake news
其實都提前完季,上場打毗皮狗出十一個摔角手打到對面殘廢我都唔怪佢
但排鳩陣輸波真係接受唔到
個人估計皮狗應該澳洲都唔使去
干地以往好似注重中鋒,翼衛同防中?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞