[國際米蘭間諜派奧利]AC米蘭球迷討論區(435)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
舊年仲有好多人話限米煮限飯架
一陣點知係杜曹黎
上季打吡
首循環失2粒,但靠Leao 2G1A carry
次循環崩盤期試三中堅+美斯中場, 血肉長城中場都過唔到
歐聯首回合阿Ben偽433主攻, 一開波失兩粒,阿ben過幾分鐘傷9埋換美斯,隔離街收疆等次回合
歐聯次回合焗攻, 沙律fit爆但美斯正選

今季打吡
首循環閘位收中全攻, 5個1皮
次循環尋晚
小道傳過Marco Rose
不過聽下算
杜曹肯嚟都冇得嫌啦
都叫教開大球會,歐冠級教練
下場打祖 但咁多人停賽
上季打吡
首循環失2粒,但靠Leao 2G1A carry
次循環崩盤期試三中堅+美斯中場, 血肉長城中場都過唔到
歐聯首回合阿Ben偽433主攻, 一開波失兩粒,阿ben過幾分鐘傷9埋換美斯,隔離街收疆等次回合
歐聯次回合焗攻, 沙律fit爆但美斯正選

今季打吡
首循環閘位收中全攻, 最後5個1皮
次循環尋晚
講起就嬲 爭個一m人工
你地又要玩刮刮卡
得返加比亞, 科兄,T仔, 卡達拉,霉沙 同 P隊
雖然成日笑Kessie 成日均速跑
但起碼佢係中路企位同身形都夠 頂住個禁區頂同可以必要時護波
呀東雞絲走左既問題到而家都解決唔到
出年要課金買正前同中場
喱個唔熟啦,但感覺上拜仁之前閪起上黎同我蘭一鳩樣
你地講D咩U型呀同靠個人能力之類
我哋前鋒位呢十年都好邪下
Matri,bacca,水槍,卡叔,AC華,斜恩,力子
最勁嘅bacca 水槍都係勁得嗰一季半季,其他垃圾級
險簽嘅(Tevez,mauni ,Thuram )就踢到曉飛
呢幾年上返歐洲舞台都係靠兩件廢佬撐住
今季Jovic,okafor 都只能夠做後備殺手,一正選就隱形

係咪要順應天命
搵返件老將擔正
我覺得係未搞清楚想要咩人

如果戰術係靠燒味做支點,連祖域都係錯
玩小組放直線就買走位好但冇背身嘅

四不像冇方向
皮蛇自己除左伊巴型,都唔知想要咩前鋒啦
基佬當伊巴用
Lukaku,需要侵略性高嘅前鋒開路
中鋒位黑仔在錢就洗得最多
但誇幾個教練都解決唔到
好彩斜恩當年退到貨
所以可見既係黎緊買到個中鋒都未必一定咁快見效
海龍打左半季先有D起識,車仔....
Z仔定sesko都未必咁快fit到哂
Z仔應該算風險最低
熟意甲,身型好
就算入唔到波都做到串連
如果係換教練就最好夾硬新教練果套
感覺上sesko有D柱躉feel
sesko 打機係又高又屈速真人唔知係邊類前鋒
OK4舊隊友,可能有加乘
如果仲係皮教(雖然無乜可能)
Z應該係最佳人選之一
好撚好腳法,唔會好似豬咁亂傳先
不過佢唔似係殺手入好多波果隻
睇咗好多場佢都似鐘意走出禁區造波
有啲似伊巴類型又係高大腳法好
不過一切都要睇搵邊個教
而家皮無戰術無隊型,前場自由度非常非常高
似以前伊巴+羅賓奴+卡山奴咁打靈光一閃
不過人哋三個係頂級天才咁解
所以Leao 切呢啲數據好勁
但閪上嚟真係搞唔掂
換個戰術執行力要求高嘅例如干地
Leao呢啲成日one two短傳都比唔好嘅
踢唔踢得掂都成問題
所以一切睇下請咩教練再算
就咁睇莫達就係最穩陣果個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞