[國際米蘭間諜派奧利]AC米蘭球迷討論區(435)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
牙皮起碼冇用廢到主將leao
派飯今年垃圾之餘仲要霸住個正選位
仲未計趕走sancho
佢嚟意甲嘅話希望佢去蛆
個Jackson 真係好撚廢
其實國米都係今年先拎返冠祖記就本身嗰時個陣都超晒班

佢最impress 我反而係教意大利嗰時
尋晚球近柱真係處理得幾曳
同timo werner 一樣
有速度有走位
但射十腳先入到一球
皮蛇如果無戰術大師上身, 其實可能玩埋下季
無坦克咁癲
而家嘅佢大賽毫無賽前部署
咁點打歐戰,下季仲要小組都打八場
今年都叫有功勞,幫美隊起機
倉底摷返Addd出嚟用
好嚟好去算啦
呢度已經無人理比賽
淨係睇邊個係下一個教頭
Calhanoglu: "I cannot forget everything that was done against me and my family by AC Milan fans"
已成定局既野都冇乜好傾
早D展望來年好過
so far佢教米蘭喱段時期都係功大於過啦
執返起隊閪波,係舊年柒少少姐,今年以結果論黎講都仲保到前4,算係咁
佢無估到會比迪羅斯收皮
今季最難搞係首偱環打國米同埋歐霸比羅馬雙殺
但你代入干地去諗
正常都唔會接手
班手下夾都未夾過
同埋球迷就係麻煩生物嚟
贏晒無著數
一陣輸9哂就自己捉蟲日日 conte out
佢自己都有自己個cv要顧
點都等開新季自己埋班

同樣情況代入紅鳥個角度去諗
佢口講係為勝利
事實米蘭只係佢嘅生意
除非皮而家排第五
現實係穩入前四
成功嘅生意佬係唔會為啖氣做決定
而家放下風搵緊新教頭
勸說下佢完季自己風光走就慳一筆

咁當然啦,如果皮而家玩嘢場場輸十球
干地又想挑戰自己
皮玩嘢串高層動搖到佢盤生意咪有機會
不過同干地一樣
皮都要為自己cv而戰
機會係有,但我覺得仲難過十分鐘比利追三粒
我就純粹針著喺依家佢free
有多d時間了解到隊波點運作啦
不過頭先google過佢既助教定體能教練老友死左
其實佢都唔係咁易即刻砌好成個教練團
國米教識其他人點打我蘭
真藍黑,博記次回合,ddr羅馬
都刻意拉開我哋中堅
中場再入中路
西瓜皮降班波都打到皮狗喊
呢場直接出B隊輸咗佢好過
又想攞分又收起主力呢啲行為最出事
無練過就用442+右翼霉沙比烏雞首勝on9 d
印象中次次咁樣都瀨嘢反而正常踢可以早啲換人休息
佢串鳩前球隊先之後比人批鬥就扮無辜
Scaroni:
米蘭將會有一個新的教練嗎?不,我不會向你證實這一點。我們的教練是皮奧利,他的任期將持續到賽季結束。我指望他能幫助我們贏得第二名所需的比賽。然後在賽季結束時,球會將和皮奧利討論未來。
Scaroni:
我收到馬甸尼的訊息嗎?我再也沒有收到他的消息。當一個人以某種程度的尖酸刻薄地審視自己的過去時,就意味著他們現在過得並不好。我希望馬甸尼不會出現這種情況。祝福馬甸尼的個人生活充滿滿足。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞