[國際米蘭間諜派奧利]AC米蘭球迷討論區(435)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
下年邦利拿教 重奪歐連
季內應該唔會炒啦
都無野好掙
究竟幾大自信心先會兩場大戰出個四不像後備做正選
講類型,佢係皮一直需要嘅柱躉前鋒

講成本佢唔會貴過RLC
RLC人工平啲,但16+4m轉會費

講影響salary cap
而家Mike要求8-9m,卡拉4m
班agent咪又係一樣坐地起價
唔通同你講心咩
其實rlc真係有啲多餘呢個位
皮狗用到佢淨係禁區等波到,冇分波冇帶波冇防守
psg嗰場係巔峰
而家隔離就係靠免簽查狗,杜林 2個我哋放棄既人
講真隔離街呢幾年唔搏就無得搏
我估唔會炒
紅雀唔係太care成績,每年有歐戰打賺下獎金就夠
相反皮狗呢啲識擦鞋又唔會對轉會市場諸多意見先係佢哋最睇重
更何況有筆違約金,紅雀可以為咗慳少少錢連大大個杜林都唔要,俾皮狗教多季根本唔出奇
谷哂啲點數去射門
變咗一入唔到波就隱形
以佢技術身型可以再做多啲
我覺得季尾應該炒嘅,但會揀咩人教同入咩人都未可以太樂觀
咁講真你要講應該買A唔買b永遠講唔完,除非柒到力子呢d姐,最錯都係無一月就炒左皮狗
marco rose
又要睇大數據我會反而想要澳波呢d二線聯賽上黎但夠有料扎實既教練,少帥會更好
之前傳過阿甲教練
而家都要向前看㗎啦
睇下今季搶到邊個中鋒再算
唔投入嘅話留皮狗係最好選擇,換咗教練又唔買人,畀班球迷追住嚟屌。
睇下佢入主第一年季中冇買人,季頭最貴嗰個cdk好似係禮物嚟,所以好認同仙豆爸講佢教練唔用big name。
不過皮sir 打吡成績真係差
15場打吡輸10 仲要連輸6場
CDK係基金佬買,紅雀借題發揮話驚再買錯水貨所以買人唔會再過30m
喺呢個時勢,呢個cap 真係睇唔到可以點發圍
舊年買左咁多又變左唔會買人唔會教練就唔會追住黎屌咩
CEO自己話今年集中買睇下佢點囉,人工個邊Mike同Theo都肯定過cap先續
呢度紅雀係原罪
睇開啲
明明除咗musah其他都有貨交

人哋隔離街總監笑大數據 呢度又跟住笑
我覺得連大哥都放棄咗今場
連球迷都睇到嘅問題
大哥冇理由唔提點下隊波,繼續高壓加中場穿窿
有得佢狠狠地輸多場打吡
咁佢先有牙力逼班主揀個有抖教頭嚟改革
而唔係鳩流流搵個二線教頭就算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞