[國際米蘭間諜派奧利]AC米蘭球迷討論區(435)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
上年係玩過山車
6月炒馬隊,賣東,幾個free agent 目標失敗
7,8月moncada 瘋狂掃貨
去到最尾諗住搞掂埋Taremi,又俾啲吸血鬼搞彎
Free Jovic 就完事
車既賽季時間係7-9月
陸續有嚟
好似唔知幾多年前邊條友爆閘之後就開始係咁負皮
個負皮友好留意me
btw 玩唔玩劍星我已入手
我未定呀,依家玩緊百英雄傳
劍星就一定買,主要係要反映俾班政確撚知佢地幾煩
清除住褲單手打機
同時睇米蘭對祖記,到時唔知睇邊個波
歐聯入到16強個分會多好多 所以嚴格嚟講唔係同分
係,其實真係幫手宣傳
一定係劍星啦
我覺得係做得肉酸
對我黎講,好似套barbie戲,poor things,甚至幕府將軍講女人既力量都講得好好睇
而唔係禁乜禁物或者captain marvel嗰種
依家下一步除左穩定爭冠之外,就係穩入歐聯16強
其實真係要反cup呢班煩膠,打個機想睇下好嘢都阻頭阻勢
有時做得太過火
@Gazzetta_it: #Sacchi and #Capello advise #ThiagoMotta to Gerry #Cardinale.

老闆出手啦
[Sky] Maignan; Musah, Gabbia, Thiaw, Florenzi; Bennacer, Reijnders; Pulisic, Loftus Cheek, Leao; Giroud
本身最醜化女性嘅就係女權撚自己
意甲之恥擔心人地
我覺得唔好太理想化左個個女仔都係咁靚喱點冇錯既
但屌你打緊機呀,唔係咁都要面對現實呀嗎
Fabio #Capello to @Gazzetta_it: Many fans see Thiago Motta, like Conte, as an ideal coach for Milan. What do you think? "I agree, he's one of my favorites. He has experience with top clubs thanks to his playing career, and he's done really interesting things at Bologna. Then he has that special characteristic, a personal favorite of mine."

卡比路
可以表演musah 打翼
科兄移中
出musah打閘都唔出Terracciano
兩舊都係屎..但起碼Terracciano本身都叫打開閘
以波論波姐唔駛下下放負踩自己隊波先傾得咩
班女拳自己醜就唔抵得人地靚
諗起早幾年已經搞到F1冇哂賽車女郎 班賽車女郎都屌話比女拳搞到失業
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞