[國際米蘭間諜派奧利]AC米蘭球迷討論區(435)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
其實杜林真係算最好選擇, 而家入唔到仲要比對家用埋
喱個我覺得又睇到當時既局限既
要限住人工之餘,杜林係咪值得畀4m喺當時黎講仲係未知之數
依家事後當然知道佢值同力子唔值啦
OptaPaolo
: Stefano #Pioli is the coach who has lost the most matches in the history of Milan derbies among all competitions: 10 defeats, each of these in charge of #Milan - he is also the 1st coach to lose 6 Milan derbies in a row with the Rossoneri.
前鋒位係關愛座黎
後備長期有個叫ok4嘅要讓助比老野
道理大家都明
但好中鋒喱一樣野全世界都缺
如果要買個後生識背身既,只能夠講唔好太大期望
前鋒位係關愛座黎
後備長期有個叫ok4嘅要讓座比老野
如果係咁諗返更加應該要搏, 因為學你話齋如果已經打起晒嘅基本上一定天價. 呢個免簽但人工貴啲其實叫個價計返都唔算好貴
我想表達既係,中鋒喱一樣野唔係淨係睇佢係咪中鋒咁簡單
好似豬蛇,ok4同牙域已經係3個類型既中鋒黎
咁講可能搞到好似針對咁,但之前講夏撚就係個例子
佢係一流既射手但唔代表佢識背身
海龍唔係一流射手但佢係識背身
哂氣
就算比杜林皮狗都只會放邊路做leao後備
中鋒正選一定係豬狗
咁因為印象中杜林個入波數據唔係咁靚仔呀嗎
所以當時未必搏既其中一個因素係咁
要買後生十年嘅美欺比皮狗用先得
皮狗每一場打比都試陣
一個扭十個?
Stefano Pioli maintains he has more to give at Milan even after Scudetto capitulation to Inter, pointing out ‘Simone Inzaghi was struggling 14 months ago and look what he achieved.’ football-italia.net/pioli-compares… #ACMilan #SerieA #MilanInter #SerieATIM #Calcio

呢啲鴻圖大計皮狗你過去國米實現啦
皮狗應該同更衣室反咗面
啲進攻走位配合真心有撚病
皮狗咁都仲係覺得唔關自己事
皮狗個死款應該係明知要走前9排陣
嗰陣起身見到thuram 去咗隔離街堅嬲
同PSG磨咗一個月開始有啲眉目
之後隔離街兩日就傾掂
呢幾年啲管理層同教練都係柒
你當隔離街朋友
人哋當你笨柒
炒未啊
樓豬真係黑氣石
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞