[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Gotchard , 爆上戰隊 (3)

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
洗腦可以跨系統感覺之後既拉打史會係咁出
有啲想內田寫班家臣係hundred收左皮之後先就俾oma zio吸納左做𡃁,咁就可以完美兜番
新形態鬥踢點都好過玩具撞仲要斷晒技
佢地有冇偷偷做愛
其實而家啲17歲都係差唔多咁款架咋
劇場版個ace似tv前期性格,後期成神之後佢淡然啲
同埋tv寶太郎係演技柒,其實無見過佢點出醜
tv次次佢比人話兩句愈諗愈唔順氣追出去想同人嘈,
總會遇到其他嘢例如怪物出現,之後佢就會不計前嫌咁幫番人
而且身邊人有迷茫都係佢做點化人嗰個
仲要x暴龍同佢照過肺,證明佢係無咩陰暗面
tv劇情係寫到完全唔比佢有機會柒
想像唔到legend見到佢童年偶像真人原來係咁柒會崩潰成點
飯堂同個戰場原來近到咁
雖然話有人會頂住
但後面決戰緊時, 係度開心笑住食飯真係好怪
今年DCD 15週年唔知會唔會兩個出一套外傳
唔好啦,都死咗啦俾legend去繼承咪得囉
今次把Legend Kamen Riser入住卡套都scan到
抵讚
只要肯課金,目前音效方面係性價比之王
呢啲粗重嘢都係留番比九堂,無敵櫻呢班後輩做啦
確實成個畫面更加怪
結花當年真係最靚怪人

佢仲未死,你下集可能要打爆個電視
其實而家叻陣當劇場版睇就得
因為冇乜幾個可以衰過rider time融合降臨
其實我覺得今集幾好睇
首先,我對嗰三個前輩冇咩感覺,所以唔會反感
打係超級好睇,唔同setting亦都係 got7 入面應用到
wake3, hacking, 紅手變藍手 etc
後面段打戲更加唔使講, 單單係響鬼爆炸變kabuto沖出嚟嗰一吓已經夠J
所以的確唔錯

不過衰就衰響 got7 到, 演技好似有變好
但真係好撚煩膠, 不停大聲we娃鬼叫
之後打氣嗰場睇到我皺晒眉頭, 起晒雞皮(壞嗰種)
好撚kam
明明當年睇 W 嘅時候都唔覺有問題, 係咪我唔再適合睇特攝定係點?真係好熱好熱血好感動咩?
係咪因為失驚無神勁快咁彈啲對白出嚟起 bgm 嘅問題, 定還是真係我嘅問題?
你呢幾年睇皮套大戰有冇覺得熱血沸騰
我其實都已經冇,寧願佢寫好啲劇情
zio當年都有幾幕係幾型嘅,但劇情真係cult片黎
Geats 仝人 : 啱呀..............

crossover 嚟講
皮套大戰,我冇感覺 , 冇興趣亦都唔討厭
但係我好鍾意 crossover 設定
好似今集 hacking , outsider 入邊唔同system 溝埋一齊
但你話"熱血沸騰"就唔會
睇完套聯動劇場版
真係幾求奇下,差唔多個個橋段都趕住收工咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞